Βασούλα γιατί τόσο γρήγορα για δουλειά; Δεν παίρνεις το εξάμηνο ή δεν το δικαιούσαι;
Και εμένα μου είχε κακοφανεί όταν γύρισα, ήταν τριών μηνών η μικρή τότε, αλλά τα χρειαζόμασταν τα χρήματα κι ας ήταν και λίγα. Εγώ δούλευα και τρεις φορές την εβδομάδα οπότε δεν μπορούσα να πάρω και μειωμένο
Τώρα ποιος θα τον κρατάει όσο εσύ θα είσαι στη δουλειά;
Μας φεύγετε λοιπόν την άλλη εβδομάδα ε, Kalli μου;
Άντε να περάσουν οι μέρες να την κάνουμε και εμείς για το χωριό γιατί δεν την αντέχω άλλο την Αθήνα!!! Τώρα όσο περνάνε οι μέρες, έχει και ζέστη, μου βγαίνει όλη η κούραση του χειμώνα και της μετακόμισης!!!
Ρίξαμε και έναν καλό καυγά με τον άντρα μου σήμερα όλη μέρα!!! Έτσι για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε. Δε λέω με βοηθάει αλλά τον τελευταίο καιρό το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καθαρό το σπίτι. Αλλά αν δεν μαζευτεί από τα τελευταία της μετακόμισης δεν θα είναι ποτέ καθαρό εντελώς. Ευτυχώς οι κούτες έχουν τελειώσει αλλά έχουμε πολλά CD πεταμένα από εδώ και από εκεί, κάτι κάδρα και πίνακες που πρέπει να κρεμαστούν κλπ.
Σήμερα δεν άντεξα και του τα είπα έξω από τα δόντια όταν μου έκανε σκηνή επειδή δεν ανακάτεψα τα μακαρόνια και εκείνα ψιλοκόλλησαν
Εγώ μιλούσα με τις βλάβες του ΟΤΕ γιατί ξαφνικά και ενώ δούλευε κανονικά το τηλέφωνο νεκρώθηκε.
Τελικά είχε μπει από μόνος του ο τηλεφωνητής παρόλο που δεν έχουμε ζητήσει τέτοια υπηρεσία!!!
Μέχρι τώρα που έφυγε για δουλειά δεν υπήρχε τίποτα πεταμένο από εδώ και από εκεί. Και ο άγιος φοβέρα θέλει