Μάλλον για κριθαράκι μου μοιάζει φιλενάδα!!!
Περαστικούλια σου.
Περαστικούλια σου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 19 ... 35, 36, 37
tinkerbell έγραψε:Ελιζάκι, ευχαριστούμε παρα πολύ, η αλήθεια είναι ότι η Ευγενία επέμενε πα΄ρα πολύ για τον παιδικό, κάθε φορά που πήγαινε στην τουαλέτα έλεγε, τώρα θα πάω στον παιδικό, τι εδώ θα κάτσω και κάθε παιδάκι που γνώριζε στο παρκο το ρωτούσε αν πηγαίνει σχολείο και όταν έβλεπε σχολικό τρελαινόταν. Πήγε και η φιλενάδα της και γειτόνισσα, οποτε τη στείλαμε κι εμείς στον ίδιο και έχει τρελή χαρά που παιζει με τα παιδάκια και αγαπάει τις δασκάλες της και τρώει και στο τραπέζι, σχεδόν όλο φαί της χωρίς να διαλέγει (εγώ της μαγειρεύω), της βάζουν και σαλιάρα άκουσον άκουσον, και την κρατάει, και όταν γυρίζει σπίτι θέλει νάνι και δεν κάνει χαζομάρες όπως λέει και η ίδια, και όλο σιγοτραγουδάει, το μια ψείρα εδώ, μια ψείρα εκεί, μια ψείρα παραπέρα... και άλλα πολλά. Βγάζει και τα ρουχαλάκια της και τα πάει στα άπλυτα και τα παππουτσάκια της στην άκρη και πίνει πιο συχνά νερό και πάει στην τουαλέτα μόνη της γιατί εκει έχουμε μικρούλες και της καλοάρεσαν και τώρα το γιογιο μας είναι άχρηστο. Κάνει και κοτσιδάκια επιτέλους που κόντευε να τυφλωθεί με τη μαλλούρα μες στα μάτια και σήμερα τη ρώτησα, να σου κάνω κι εγώ κοτσιδάκια; Και μου λέει είσαι δασκάλα; Λέω κι εγώ, αν σε βολεύει, είμαι δασκάλα, κάτσε να σου κάνω... και μου απάνταει, καλά δασκάλα μου!!! Αλλά το πιο σημαντικό, επιτέλους κάθεται και μόνη της και ασχολείται με τα παιχνίδια της και ζωγραφίζει και κάνει πράγματα νιώθοντας ασφάλεια για τον εαυτό της, δε με θέλει συνέχεια πάνω απο το κεφάλι της, μπορώ να κάνω κι εγώ μια δουλειά, να κάτσω σαν άνθρωπος. Άλλο παιδάκι σας λέω, άλλο παιδί, και ακόμη πιο κοινωνική που ήταν και με το παραπάνω αλλά τώρα πιάνει κουβέντα με τους πάντες, και τι κάνεις, και πως πάει; Και αμα τη ρωτήσεις πως τη λένε, λέει εσένα πως σε λένε... και μετά λέει το δικό της, που απο ΝΙ με τον καιρό έγινε ΝΙΑ και μετά ΝΙΝΙΑ και τώρα προσπαθούμε και για το ΕΥΓΕΝΙΑ ολόκληρο. Που να την ακούσετε να λέει, καλά είμαι, η μαμά καλά, ο μπαμπάς καλά, ο μπέμπης καλά... εσένα η μαμά σου τι κάνει, ο μπαμπάς σου, ο μπέμπης σου; Έπρεπε όλοι να έχουν μπέμπη... τώρα πια το κατάλαβε ότι δεν έχουν όλοι αλλά μαμά και μπαμπά γιατί να μην έχουν όλοι; Έχουμε ένα θέμα... η δασκάλα μας είπε ότι είναι πανέξυπνη και δεν παραμυθιάζεται εύκολα, θέλει πολυ μπουρου μπούρου. Και πάνω απ΄όλα έγινε διεκδικητική κάπως... προχθές μια φίλης της πήγε να της πάρει ένα παιχνίδι της εδώ στο σπίτι και ήθελε να το παίξει αυτή και της το βούτηξε αγρίως, και με εξέπληξε και έπρεπε πρωτοφανώς να τη μαλώσω κάπως αλλά όχι και πολύ, είπαμε να ξεφύγουμε λίγο απο το προφίλ "κοτούλα", να μην τις αρπάζουμε, να ορμάμε και λίγο. Αλλά μετά άρχισε να λέει στη φίλη της που είχε πάρει όλα τα μπισκότα μπροστά της, "γιατί δε μου δώνεις;" και της έβαλε στο στόμα κάμποσα και της απαντάει τη δικιά μου "με μπούκωσες". Ήταν όλα τα λεφτά κι οι δυό τους!!! Και άλλα πολλά, πρέπει να επισκεφτώ το θέμα με τις ατάκες γιατί έχω πολύ υλικό!!!
Kalli έγραψε:Την καλημέρα μου στην παρέα! Κριθαράκι δεν είναι, μάλλον κάποιο τσίμπημα από κουνούπι το οποίο ήταν περισσότερο μολυσμένο. Ήδη έχει καλμάρει αρκετά αλλά ακόμη έχει σημάδι.
Ο μικρός το βράδυ μου ξανά αναίβασε πυρετό 39,6! Μετά το πονστάν άρχισε να πέφτει μετά από μία ωρα! Τώρα ακόμη κοιμάται το πουλάκι μου. Είναι που είναι αδύνατος, τώρα θα αδυνατίσει πάλι, τα νεύρα μου μέσα. Δεν δέχεται και πολλά πολλά όταν είναι έτσι... ούτε το θερμόμετρο να του βάλω πόσο μάλλον για κομπρέσες!
Ευτυχώς κάτι κοιμήθηκα το βράδυ παραπάνω.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Asterakia » Γενικά και αόριστα » Καφές & πολύ Μπλα-Μπλα » Νέα που μας προκύπτουν » Τα καθημερινά νέα μας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης