Χθες από το πρωί ήμασταν στους δρόμους. Κάναμε κάτι δουλίτσες στο σπίτι, όσες προλάβαμε αφού άλλαξε και η ώρα και αργήσαμε να ξυπνήσουμε..... και μετά φύγαμε για Πειραιά να δούμε επιπλάκια, έστω και από τη βιτρίνα, για το καινούργιο σπίτι.
Και ο τρελός ο άντρας μου με κουβάλησε στο Indian Bazaar (μη με ρωτήσετε οδό δεν θυμάμαι
) και ως εκ θαύματος ήταν ανοικτό.
Είδαμε μια πολύ ωραία βιβλιοθήκη με ασύμμετρα ράφια και στρογγυλή! Βασικά είναι δύο κομμάτια, αν θες παίρνεις μόνο το ένα, αλλά αν τα ενώσεις δείχνουν πολύ πιο ωραία!
Είδαμε και τραπεζάκια, καναπέδες κλπ. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έδωσε στις μικρές μαράκες, καστανιέτες, ένα ντέφι και ένα τυμπανάκι, δωρεάν
Ντράπηκα και εγώ που πήγαμε εκεί μόνο για να δούμε και είπα στον άντρα μου να πάρουμε μια αφρικάνικη μάσκα που είχε σε προσφορά! Δεν μπορούσα να φύγω με άδεια χέρια όταν εκείνος έδωσε τόσα πράγματα στα παιδιά.
Όταν με το καλό πάμε στο καινούργιο σπίτι θα μετρήσουμε ένα τοίχο που είναι σχεδόν δίπλα στην κεντρική είσοδο να δούμε αν χωράει η παραπάνω βιβλιοθήκη και θα την αγοράσουμε.
Αχ μου αρέσει που σιγά σιγά ψάχνουμε να βρούμε καινούργια πράγματα για το σπίτι και ασχολούμαστε με αυτό.
Τις επόμενες μέρες θα σας πω και νεότερα με το θέμα των συμβολαίων. Βαδίζουμε καλά!
Μετά την επιπλοθεραπεία
πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητό, ξέρετε τα κλασικά εικονογραφημένα
και γυρίσαμε σπίτι! Οι μικρές δεν ήθελαν να κοιμηθούν, ο αντρούλης μου κοιμήθηκε γιατί δούλευε χθες και εγώ βάλθηκα να φτιάξω τα κουλούρια και τα τσουρέκια. Το απόγευμα ήρθαν και ένας συνάδελφος του άντρας μου με τη γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο και την κορούλα τους. Τα μικρά είχαν πάρει τα μουσικά όργανα που πήραν από το μαγαζί και έκαναν παρέλαση μέσα στο σπίτι. Μπροστά η Ναντίνα και πίσω η άλλη μικρή (2,5 χρονών) και ότι έκανε η δικιά μου έκανε και η μικρή. Εγώ ζύμωνα τα τσουρέκια και είχα σκάσει στα γέλια!