Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τα καθημερινά νέα μας

+15
PARIS37
Τζοτζομαμά
PINIW
Xara
Αλεξάνδρα
eugenia
biskotaki
Ina
ANTZY
μαρια
xristinaki
tinkerbell
ΚΑΤΙΑ
bebinos
Mamma El
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 37]

201Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 9:30 pm

Mamma El

Admin
Admin

μαρια έγραψε:Σήμερα παρατήρησα ότι αισίως έχω κάνει post 1000 μυνήματα + boom ουαου goofy

clap clap clap clap clap clap Μπράβο Μαράκι! Αυτό είναι που λένε τα χίλιασες. fighting fighting fighting fighting

Εδώ να φανταστείς η συνονόματη σου νεραϊδούλα έχει κάνει 1200 κάτι ποστ και δεν το έχει πάρει χαμπάρι. goofy goofy

Ιουλία εύχομαι και εσύ σύντομα να τα χιλιάσεις!! kisses

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

202Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 9:56 pm

Ina

Star Members
Star Members

θα το προσπαθησω pray

203Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 10:18 pm

μαρια

Star Members
Star Members

kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses little hug little hug little hug little hug little hug little hug little hug

είμαι εδώ όπως λένε από τα γεννοφάσκια του forum αυτού goofy goofy και η παρέα μας είναι η πιο σούπερ group hug

όσο μου δίνετε θάρρος εγώ θα γράφω σας προειδοποιώ! εντάξει? Laughing fighting

204Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 10:32 pm

Mamma El

Admin
Admin

Δε βλέπεις εγώ που παραπήρα θάρρος. Κοντεύω να φτάσω τα 4.000 και ούτε που το κατάλαβα goofy

Γιατί γίνομαι κακιά με τις μικρούλες μου; Μήπως τελικά είμαι όντως τόσο κουρασμένη; Αλλά και εγώ δεν μπορώ. Θέλω τουλάχιστον κάποια ώρα το βράδυ δικιά μου ή με τον άντρα μου. Τώρα λόγω ζέστης τις αφήνουμε να ξαπλώνουν στο κρεβάτι μας μέχρι να νυστάξουν για να δροσίζονται από το κλιματιστικό.

Όμως σηκώνουν κυριολεκτικά την πολυκατοικία στο πόδι. Φτάνουμε κάθε φορά με τον άντρα μου να τσιρίζουμε για να σταματήσουν, να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν επιτέλους. Τις βραδιές που είναι εδώ ο μπαμπάς τους ηρεμούν σχετικά εύκολα. Αλλά όταν λείπει όπως σήμερα γίνεται το έλα να δεις.

Εμένα δεν με ακούνε καθόλου με αποτέλεσμα όπως τώρα να τις στείλω να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους μετά από 1 1/5 ώρα παρακάλια και φωνές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. :sad:

Τελικά γιατί ακούνε τον πατέρα τους περισσότερο από εμένα; Δεν μπορώ να επιβληθώ στις κόρες μου; Και τότε τι κάνω; Απλώς υπάρχω για να τις κανακεύω, να τις ταϊζω, να τις ποτίζω κλπ. Και η πειθαρχία η δική μου που είναι; Τι θα μάθουν από εμένα; Πως θα τους θέσω όρια όταν από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί.

Αν ρωτήσετε τη Χαρούλα δεν ήμουν έτσι στην κατασκήνωση. Θα μου πείτε τα ξένα παιδιά λειτουργούν αλλιώς από τα δικά μας. Αλλά τόσο μεγάλη διαφορά πια. Rolling Eyes Νιώθω ότι έχω χάσει πλέον τη μπάλα και όσο και να χαλάω τη φωνή μου με τσιρίδες εκείνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να τους στερώ ουσιαστικά πράγματα και όχι να με πιάνουν τύψεις αν έχω τάξει να τις πάω κάπου και στο τέλος υποκύπτω. Πρέπει να μάθουν που είναι και τα δικά μου όρια.

Τελικά έχω αργήσει ή έχω χρόνο ακόμα να διορθώσω τα πράγματα;

205Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 7:48 am

Ina

Star Members
Star Members

Ελα βρε Ελιζα ετσι ειναι ολα τα παιδακια.Και τα δικα σου ειναι πολυ ησυχα και υπακουα .Που να δεις τι μαχες δινω εγω με την Αριστη τιποτα δεν κανεις λαθος απλως εμεις ειμαστε κουρασμενες και δεν εχουμε την υπομονη να τα ακουσουμε.
Μην στεναχωριεσαι little hug

206Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 8:27 am

Mamma El

Admin
Admin

Όχι τίποτα άλλο, θα με ακούει και η γειτονιά και θα λέει τι τραβάνε τα καημένα τα παιδάκια. :sad:

Πάντως με ένα δημοσίευμα που έχω διαβάσει δεν έχω ξεπεράσει τα όρια. Λέει ότι αν τα παιδιά μετά από ένα μάλωμα δεν σας "φοβούνται" και σας αγκαλιάζουν, σας φιλάνε κλπ πάει να πει ότι έχουν καταλάβει για ποιο λόγο τα μαλώσατε και ότι εξακολουθείτε να τα αγαπάτε κι εσείς και ότι απλά ήσασταν πιο αυστηροί. Νομίζω το έχω δημοσιεύσει και εδώ. Να το διαβάσετε κορίτσια. Θα ψάξω να το βρω να σας παραπέμψω.

Χθες το βράδυ μετά τις φωνές ήρθε η Ναντίνα δίπλα μου στον καναπέ και μου έλεγε ότι θέλει να είναι δίπλα μου, να με χαϊδεύει, να με αγκαλιάζει, να με φιλάει. Ε, δεν λιώνεις μετά από όλα αυτά; Το πρωί η Νεφέλη μου ήταν όλο αγκαλιές και φιλάκια. Πως να μην νιώθω τύψεις που τις μαλώνω μετά από αυτά; :sad:

207Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 12:27 pm

μαρια

Star Members
Star Members

αχ είναι πολύ άτιμα όταν τα μαλώνεις και σου κάνουν γλύκιες! και εμένα μια σταλιά είναι και τα ίδια μου κάνει! προχθές της έλεγα να μην κάνει κάτι και της έλεγα μηηη και της έκανα το δάχτυλο έτσι nayghty για να καταλαβαίνει και αυτή μου χαμογελούσε και έκανε και αυτή έτσι nayghty θα με τρελάνει goofy

208Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 12:34 pm

Mamma El

Admin
Admin

μαρια έγραψε:αχ είναι πολύ άτιμα όταν τα μαλώνεις και σου κάνουν γλύκιες! και εμένα μια σταλιά είναι και τα ίδια μου κάνει! προχθές της έλεγα να μην κάνει κάτι και της έλεγα μηηη και της έκανα το δάχτυλο έτσι nayghty για να καταλαβαίνει και αυτή μου χαμογελούσε και έκανε και αυτή έτσι nayghty θα με τρελάνει goofy

laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing

Καλέ μας πουλάνε και μας αγοράζουν μια χαρά!! Από την κοιλιά κιόλας. Εχεις δει την κόρη μου τι πονηρό βλέμα έχει; goofy

209Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 2:07 pm

Xara

Star Members
Star Members

Αχ τι ωραία είναι αυτά που λέτε τα διαβάζω και γελαώ.
Εμένα το μωρό μου είνι νινί ακόμα δεν με κάνει να τρελένομαι και να φωνάζω άλλα θα έρθει που θα πάει .
Αλλα τώρα μου γελάει και τρελένομαι και δεν έχει δοντάκια άκομα ειναι φαφουτικό και έχει τρομερή πλάκα. Είναι ζούζουνος και με τρελένειι.

210Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 2:31 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Το βρήκα!! Να το διαβάσετε κορίτσια.

https://asterakia.forumotion.net/forum-f18/topic-t1279.htm

211Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Ιουλ 23, 2009 8:39 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Καλημερα .Εφτασαν οι διακοπουλες σου Ελιζακι groupwave

212Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Ιουλ 23, 2009 10:23 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλημέρα. Ε, όχι ακριβώς. Έχω ακόμα δύο μέρες δουλειάς, καθαριότητας στο σπίτι, σιδερώματος, παιδιών, σχολείων και δεν συμμαζεύεται.

Από Σάββατο απόγευμα πλέον θα μιλάμε για διακοπές. goofy

213Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Ιουλ 23, 2009 12:27 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Καλημέρα κορίτσια.
morning1
Απο σήμερα έχω στο σπίτι και τον άντρα μου, επιτέλους ξεκίνησε η άδεια.
groupwave

214Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Ιουλ 23, 2009 12:51 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αδειούχος ο σύζυγος ε; Άντε να κάνετε τρελίτσες τώρα και οι τρεις σας. Και εγώ από Σάββατο πρωί ξεκινάω για τις διακοπές. Με μια μέρα καθυστέρηση όμως αλλά δεν πειράζει.

Θα σας δω όλες όταν επιστρέψουμε. Αν και υπάρχει μια περίπτωση να έχω ιντερνετ και στις διακοπές. Είδομεν. stars

215Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Αυγ 17, 2009 3:14 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Σήμερα πρώτη μέρα στο γραφείο και είμαι ολομόναχη. Τυχερή θα μου πείτε. Αλλά εκτός από το πρωί που διευθετούσαμε ένα θέμα με το αφεντικό μου και χτύπησε αρκετές φορές το τηλέφωνο μετά η απόλυτη ησυχία. Και εμένα μου την βάρεσε κανονικά. Τώρα σε 5-10 λεπτά το πολύ την έχω κάνει για σήμερα. Και πολύ κάθισα για πρώτη μέρα δεν νομίζετε; goofy

Μακάρι να μπορούσα να κάνω και το ίδιο αύριο αλλά δεν γίνεται. Θα έχω πάνω από το κεφάλι μου το αφεντικό μου. Τι κρίμα! mad1

216Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Αυγ 18, 2009 7:17 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Καλημερα πρωτη μερα σημερα στο μαγαζι και μου την εχει σφυριξει shocked

217Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Αυγ 18, 2009 8:10 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Και εμένα χθες μια από τα ίδια. Σήμερα όμως θα έχω και παρέα. Έτσι για να μην είμαι ολομόναχη. Και ποιον; Το μεγάλο αφεντικό. Ανάγκη ήταν; Όλοι οι άλλοι θα καθίσουν μέχρι τις 25. Δεν γινόταν να λείπει τόσο και αυτός; pray Πάρτι θα έκανα. Twisted Evil

218Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Αυγ 18, 2009 8:13 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Ελα βρε του ελειψες γι αυτο και ηρθε νωριτερα laughing

219Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Αυγ 18, 2009 8:24 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Τώρα θες να με κάνεις να λέω πράγματα που δεν πρέπει; Twisted Evil

220Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Αυγ 18, 2009 8:42 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Αφου ξερουμε ολοι πισω απο τα μεγαλα μισοι κρυβωνται μεγαλα παθοι laughing laughing

221Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Αυγ 30, 2009 12:12 am

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Κορίτσια ο άντρας μου είναι αρρωστούλης από εχθές. Έχει πολύ υψηλό πυρετό που δεν πέφτει εύκολα. Πήγε σήμερα στο νοσοκομείο και τον κρατήσαν για παρακολούθηση. Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν καλές και των ούρων έδειξαν σημάδια ουρολοίμωξης χωρίς οι γιατροί να είναι σίγουροι ακόμα. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται συνοδός και από την μία κοντέυω να σκάσω από την αγωνία μου που δεν είμαι μαζί του από την άλλη όμως έχω και την μικρούλα μου που δεν με αποχωρίζεται εύκολα για να μου την κρατήσει κάποιος για να μπορώ να είμαι μαζί του. Τουλάχιστον πατέρας και κόρη καλύτερα που δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Πως θα περάσει η νύχτα.... Μπορώ να τον δώ μόνο αύριο το απόγευμα 5 με 7 Crying or Very sad

222Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Αυγ 30, 2009 11:45 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Μαρακι περαστικα γλυκια μου.

223Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Αυγ 30, 2009 7:57 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Ευχαριστώ πολύ Ina kisses

Τελικά δεν είναι ουρολοίμωξη. Το καλό είναι ότι ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε σήμερα στα αντιπυρετικά, όμως συνεχίζει να έχει υψηλό πυρετό χωρίς να ξέρουν από τι είναι question

Στο νοσοκομείο είναι πολύ αυστηροί και με άφησαν να τον δω μόνο για 5-10 λεπτά Neutral

224Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Αυγ 31, 2009 8:37 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Μαράκι μου περαστικά εύχομαι στον άντρα σου!!

Να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στο σπιτάκι σας. little hug

225Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 01, 2009 2:47 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Σήμερα έχω μείνει από κομπιουτερ στη δουλειά λόγω του ότι το έχουμε στείλει για format και τώρα κατάφερα να μπω κλεφτά από της ασκούμενης αφού λείπει. Η κακομοίρα είναι άρρωστη.

Και αύριο θα έχω εδώ τον τεχνικό να μου φτιάξει το scanner οπότε δεν θα κάνω και πολύ δουλειά.

Μεθαύριο θα καθυστερήσω γιατί ξεκινάει τελικά παιδικό η Ναντίνα. Οπότε καλή Παρασκευή θα σας ξαναδώ. kisses

226Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 01, 2009 3:37 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΛΙΖΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΝΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΗ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

227Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 01, 2009 10:07 pm

eugenia

eugenia
Star Members
Star Members

Οφου οφου.. καλη σχολικη χρονια..στη Ναντινα και σε ολα τα μικρουλια που ξεκινουν σταθμο !!!

Την επομενη εβδομαδα θα παει και ο Σωτηρουλης μου..και το δικο μου αγχος ειναι μεγαλυτερο! Δεν το περιμενα.. φοβαμαι οτι δυσκολα θα προσαρμοστει.. :sad: ..

Οσο ανεξαρτητος ηταν μικροτερος.. τωρα..οσο μεγαλωνει.. θελει να ειναι συνεχως κοντα μου.. και αυτο με προβληματιζει με τον παιδικο σταθμο.

Τελος παντων..την επομενη εβδομαδα που θα ξεκινησουμε θα σας πω τα νεα μας.. tongue ειτε καλα ειναι αυτα..ειτε κακα..

Καλο σας βραδυ !!!

228Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Σεπ 02, 2009 5:29 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλή αρχή και στο Σωτηράκη μας Ευγενία μου. little hug

Μήπως έχει καμιά σας νέα της Μαρίας; Ο άντρας της είναι καλά; pray pray

229Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Σεπ 02, 2009 8:10 am

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλή αρχή στα παιδάκια σας Smile όλα καλά να πάνε για τα άστεράκια σας!!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας kisses ο άντρας μου έκλεισε 24 ώρες απύρετος και εχθές το μεσημέρι με μεγάλη καθυστέρηση πήρε εξιτήριο youhoo
Τους είχαν καραντίνα, ούτε από το δωμάτιο δεν τους άφηναν να βγούνε! Δεν έχει πυρετό όμως αισθάνεται ακόμα αδύναμος, κουράζετε εύκολα και έχει γενικώς έχει εξάντληση. Τώρα περνάει επιτροπή για να πάρει αναρωτική.

230Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 08, 2009 10:23 pm

ΚΑΤΙΑ

ΚΑΤΙΑ
Moderator
Moderator

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑΜΕ Ε?(ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ).
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.
ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΣΕ.

ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ(ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ).
ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ.ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ.

231Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 08, 2009 10:39 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλέ έχεις να μπεις τρεις ολόκληρους μήνες; Shocked

Ούτε που το καταλάβαμε. Όχι ότι δεν μας έλειψες αλλά σαν χθες μου φαίνεται που είχες ξαναγράψει.

Με τη δουλειά γιατί σταμάτησες; Λόγω ωραρίου; Τουλάχιστον θα ξεκουραστείς και θα ξέρουμε και εμείς ότι θα σε βρούμε όταν με το καλό κατέβουμε Πάτρα.

Μπορεί να είναι μονοήμερο Κυριακής (θα ενημερώσω πρώτα) οπότε το καλό που σου θέλω να είσαι ελεύθερη να βρεθούμε. Αρκεί να μη βρέχει πάλι goofy

Κάτσε να ξεκινήσουμε σχολεία, να συνηθίσουμε και πάλι, να μπούμε στο πρόγραμμα μας και θα το κανονίσουμε. Σίγουρα αυτή τη φορά.

Μπράβο στον Κυριάκο. happy Η νυφούλα σου ακόμα μεσημέρι και βράδυ φοράει πάνα αφού πίνει ένα μπουκάλι νερό πριν κοιμηθεί (όχι ότι κοιμάται τα μεσημέρια αλλά λέμε τώρα laughing ). Τώρα όμως με τον παιδικό σταθμό και επειδή είναι δημόσιος θα προσπαθήσουμε τη μεσημεριανή τουλάχιστον να την κόψουμε. Από Δευτέρα θα ξέρουμε αν θα κοιμάται και στον σταθμό.

Την καλύτερη δουλειά κάνατε. Και εμείς αν ήμασταν επαρχία όλη μέρα θάλασσα θα τη βγάζαμε. Βέβαια χρειάζεται να πηγαίνεις και κάπου για να αλλάζεις παραστάσεις. Αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να ξεκουραστήκατε. Άλλωστε λένε ότι αν είσαι με αυτούς που αγαπάς περνάς υπέροχα όπου κι αν βρίσκεσαι.

Καλωσόρισες Κάτια μου. Να σε βλέπουμε πιο συχνά από εδώ και πέρα. stars

232Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 08, 2009 10:47 pm

ΚΑΤΙΑ

ΚΑΤΙΑ
Moderator
Moderator

ΝΑΙ ΝΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AVON(ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ).ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΓΡΙΜΙ.ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ?ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ).ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ (ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

233Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 08, 2009 10:51 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αν ήταν παραπάνω τα χρήματα ίσως και να άξιζε τον κόπο. Αλλά από ότι θυμάμαι ήταν και πολλές ώρες έτσι;

Δεν πειράζει. Να χαρείς το παιδάκι σου τώρα. Αυτό έχει σημασία.

Και εμείς σε ένα πρωινό όπως λες πετάξαμε τις πάνες στη Νεφέλη. Η μικρή όμως μάλλον θέλει το χρόνο της. Δεν την πιέζουμε. Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε.

Φιλάκια kisses

234Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 9 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Σεπ 08, 2009 10:59 pm

ΚΑΤΙΑ

ΚΑΤΙΑ
Moderator
Moderator

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ(4ΩΡΟ).ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΑΝ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ Η ΠΑΝΑ.ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΙΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ?
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης