Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τα καθημερινά νέα μας

+15
PARIS37
Τζοτζομαμά
PINIW
Xara
Αλεξάνδρα
eugenia
biskotaki
Ina
ANTZY
μαρια
xristinaki
tinkerbell
ΚΑΤΙΑ
bebinos
Mamma El
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 37]

126Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Απρ 04, 2009 12:15 am

Mamma El

Admin
Admin

το μπικίνι αφορούσε μόνο το μαγιώ ή είσαι και κατά του ολόσωμου;

Και σου απαντάω εδώ μπας και δείτε τα έρμα ποστ που έχω κάνει να μου πείτε τη γνώμη σας για το διαμέρισμα.... wide smile

Δεν είμαι κατά του ολόσωμου γιατί έτσι και βγω εγώ η φάλαινα με μπικίνι στην παραλία θα φύγουν όλοι!! Απλά εκείνη τη στιγμή στο μυαλό αυτό μου ήρθε. Ο διακαής πόθος βλεπεις της χοντρής laughing

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

127Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 06, 2009 10:28 am

Mamma El

Admin
Admin

Πως περάσατε το ΣΚ? Εμείς μια χαρά. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε στη μανούλα μου και είδα τον κολλητό μου (έχουμε μεγαλώσει μαζί από μωρά) και το χάρηκα πολύ γιατί είχα να τον δω δύο χρόνια και τους τελευταίους μήνες ήταν στην Ινδία. Μόλις χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα την πόρτα τον αγκάλιασα τόσο σφιχτά σαν να μην ήθελα να φύγει ποτέ ξανά. Για να σας δώσω να καταλάβετε το συγκεκριμένο παιδί το αισθάνομαι σαν τον αδερφό που ποτέ δεν είχα και το ίδιο και εκείνος παρ' όλο που έχει μια αδερφή μεγαλύτερη του. Τα τελευταία χρόνια ήταν στην Κρήτη πριν στην Ολλανδία και τώρα θα είναι μόνιμα εδώ (προς το παρόν τουλάχιστον) και από εκεί που βρισκόμασταν κάθε μέρα χαθήκαμε τελείως. Μου φάνηκε κάπως στην αρχή αλλά μετά με τη ρουτίνα της ημέρας το ξεχνούσα. Χαίρομαι αφάνταστα που είναι εδώ. stars

Την Κυριακή κάτσαμε σπίτι και περιττό να σας πω ότι αραχνιάσαμε. Αλλά μάλλον το χρειαζόμασταν γιατί ξεκουραστήκαμε.

Σήμερα το πρωί έφαγα τη βροχή του αιώνα, βράχηκαν τα παπούτσια μου και είμαι και αδιάθετη. Δεν άρχισε καλά η εβδομάδα. Evil or Very Mad

128Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 13, 2009 11:00 am

Mamma El

Admin
Admin

Καλή Μεγαλοβδομάδα κορίτσια.

Πως περάσατε το ΣΚ?

Εμείς κάπως χαλαρά μπορώ να πω. Το Σάββατο είχαν το τελευταίο μάθημα στους παραδοσιακούς χορούς και μετά την αράξαμε στο σπιτάκι μας. Είχαμε και δουλειές. Καθάρισμα και σίδερο. Χθες είχε τα γενέθλια του ο κουνιάδος μου και το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου. Το απόγευμα είχαμε πάρτι και περάσαμε και εκεί υπέροχα.

Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν όταν ο κλοουν σήκωσε τα μικρά να παίξουν μουσικές καρέκλες και όπως ήταν φυσικό θα κέρδιζε το παιδάκι που είχε γενέθλια (όχι ότι είμαι θετική σε αυτό-αλλά ο συγκεκριμένος κλοουν επειδή τον έχουμε πετύχει και αλλού αυτό κάνει). Στο τέλος είχε μείνει το κοριτσάκι που είχε γενέθλια και η Νεφέλη. Η οποία φυσικά έχασε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν είναι όμως το θέμα μας εκεί. Το θέμα είναι ότι γενικά όταν χάνει ξεσπάει σε κλάματα, θυμώνει και πετάει τα παιχνίδια της κάτω και κάθεται στο δωμάτιο της.

Της έχουμε εξηγήσει και εγώ και ο άντρας μου αλλά και η μαμά μου, η πεθερά μου ότι δεν πειράζει και να χάσει γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι και κάποιος κερδίζει και άλλος χάνει. Τώρα μπορεί να έχασε αλλά την επόμενη φορά να κερδίσει. Και στο πάρτι όσο και αν προσπάθησα να της εξηγήσω τίποτα. Σαν να την είχε πιάσει αμόκ και δεν καταλάβαινε ότι και αν της έλεγα. Τι μπορώ να κάνω για να μην έχουμε στο μελλον τέτοιες αντιδράσεις; shrugging

129Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 9:03 am

Mamma El

Admin
Admin

Λοιπόν. Από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Ξεκινήσαμε και επισήμως το σχολείο. Και για να κάνουμε την Κυριακή μας που ήταν και η τελευταία μέρα ξεγνοιασιάς για τη Νεφέλη πήγαμε σινεμαδάκι. Μαζί μας ήρθε και ένας συμμαθητής της με τη μαμά του. Έτσι μαμά και κόρη είχαν παρεούλα. Είδαμε το "Τέρατα και εξωγήινοι". Καλή ταινία δεν μπορώ να πω αλλά περιμένω να βγει η "Εποχή των Παγετώνων-3" Είδαμε το τρέιλερ και ακόμα γελάω. Laughing

Μου αρέσει πολύ που μεγάλωσε η κορούλα μου και κανονίζουμε οι δυο μας έστω και τέτοιες μικρές εξόδους. Η μικρούλα μας έμεινε στο σπίτι με το μπαμπά της καθότι κάθε μεσημέρι κοιμάται ακόμη αλλά που θα πάει θα έρθει και η σειρά της να μας ακολουθεί. Προς το παρόν το ευχαριστιέμαι μόνο με τη μια. Wink

130Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 9:26 am

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Κανόνισε κυρία μου την επόμενη να με ειδοποιήσεις. kafe

131Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 10:20 am

Mamma El

Admin
Admin

Άχου ναι μωρέ έχεις δίκιο. Αλλά τελικά η κουμπάρα μου τελευταία στιγμή το ακύρωσε και εμείς ήταν να κάτσουμε σπίτι όταν μας πήρε η μαμά του συμμαθητή της Νεφέλης και μας είπε το ΟΚ. Μιλάμε όμως εντελώς την τελευταία στιγμή. Μια ώρα πριν ξεκινήσει η ταινία. Οπότε δεν θα προλαβαινάτε να έρθετε από τα Βόρεια στα Νότια προάστια. Την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε από νωρίς. Τώρα στην "Εποχή των Παγετώνων" ΟΚ? Wink

132Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μάης 04, 2009 9:05 am

Mamma El

Admin
Admin

Πως περάσατε το τριήμερο κορίτσια; Εμείς τελικά δεν πήγαμε πουθενά αφού είδαμε τον καιρό και φοβηθήκαμε για βροχές. Τη βγάλαμε σπιτάκι μας. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε μια βόλτα στην πλατεία της Ν. Σμύρνης μαζί με κάτι φίλους από Αγ. Παρασκευή που είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε. Οι συγκεκριμένοι έχουν αγοράσει σπίτι στο χωριό και εδώ και τρία χρόνια περίπου κάνουμε καλή παρέα. Φέτος όμως ψιλοχαθήκαμε. Καθίσαμε σε μια καφετέρια οι μεγάλοι, ήπιαμε τον καφέ μας και τα μικρά μας έπαιξαν ανέμελα στην πλατεία. Επίσης είχε έκθεση βιβλίου και χαζέψαμε όσο μπορούσαμε.

Πήρα και ένα φυλλάδιο για τις αθλοδιακοπές που διοργανώνει ο Δήμος μας αλλά η Νεφέλη δεν θέλει να πάει παρ' όλο που έχει πολύ ωραίες δραστηριότητες. Μέχρι και μέρες κινηματογράφου έχουν. Θέλει να ανέβει στο χωριό με τη μαμά μου. Δεν την αδικώ βέβαια. Με τη γιαγιά περνάει μια χαρά και έχει και παρέα εκεί. Απλά θέλαμε να ασχοληθεί και λίγο με τον αθλητισμό αφού τώρα μεγάλωσε και μπορεί να πάρει μέρος. Η άλλη επιλογή ήταν κατασκήνωση αλλά ενώ το θέλει λέμε να τη στείλουμε του χρόνου που θα είναι κάπως μεγαλύτερη. Δεν θέλω να την πιέσω όμως. Ότι αποφασίσει εκείνη.

133Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 08, 2009 11:47 pm

tinkerbell

Admin
Admin

Εμείς ζούμε μες στις κούτες τις μετακόμισης και το χαμό, ο άντρας μου έχει πολυ δουλειά και ούτε τη μικρή δε μπορεί να κρατήσει, εγώ με τη μικρή όπως καταλαβαίνετε δουλειά δε μπορώ να κάνω και έτσι μετά και από υπόδειξη της Ελίζας, λέω να βάλω καμία αγγελία, ζητείται φιλενάδα να κρατήσει την Ευγενία για να κάνω καμία δουλειά!!! laughing Καλό;
Οι ντουλάπες που είχαμε στο παλιό το σπίτι δε χωράνε οποτε θα πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στα πατάρια και να βρω χώρο γιατι τα μπάνια δε χωράνε τις ντουλάπες με τις πετσέτες και τα καλλυντικά και πήγαν στην αποθήκη...

https://asterakia.forumotion.net

134Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 08, 2009 11:53 pm

Mamma El

Admin
Admin

Άντε η συνονόματη που είναι μπρε να βοηθήσει; Θεσσαλονίκη μεριά δεν είναι και του λόγου της; wide smile

Βρε Μαράκι να κάνω μια ερώτηση; Καλά τα περισσότερα δωμάτια αλλά πριν το πάρετε δεν μετρήσατε τους χώρους να δείτε αν σας παίρνει; Καλά ντε μη βαράς! laughing Απορία και εγώ που την έχω ε; goofy

135Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 09, 2009 12:10 am

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

To προηγούμενο ήταν 220 τετραγωνικά, αυτο είναι 200 και μεζονετα που σημαίνει ότι μας ρτρώει κάτι και η σκάλα ενω το αλλο που ήταν φλατ, είχε άλλο ένα ατού. Το θέμα είναι οτι τα μεγαλύτερα δωμάτια είναι η κρεββατοκάμαρα μας που ο είναι διαμπερής με δύο μπαλκονόπορτες και τέλεια θέα όλο το Θερμαϊκό και τους υπόλοιπους τοίχους κρεββάτι και κομοδίνα, στον άλλο εντοιχισμέν ντουλάπα, και στον άλλο κρεμάσαμε την τηλεόραση και τα dvd και τα ηχεία γύρω γύρω, οποτε δε μπορώ να βάλω και τις ντουλάπες, θα μπουκώσει. Της Ευγενίας έχει μια εντοιχισμενη ντουλαπα και τη δική της τη δίφυλλη και γενικά είναι παιδικό και ολοι οι τείχοι έχουν ζωγραφιές!!! Το άλλο δωματιο είναι ίσα ίσα για το κρεββάτι με τα κομοδίνα του και έχει εντοιχισμένη ντουλάπ και δε χωράει τίποτε άλλο. Το τέταρτο δωμάτιο, που ειναι στον κάτω όροφο μαζί με την κουζινα και το μπάνιο και το σαλόνι, είναι το γραφείο του μπαμπά μας, γιατί έχει και ξεχωριστή εισοδο και όλοι οι τύχοι γύρω γύρω είναι τζαμαρία και είναι πολύ μοντέρνο για ξενώνας και παρόλο οου είναι πάρα πολύ μεγάλο, δε μπορούμε να βάλουμε μέσα ντουλάπες γιατί είναι ΓΡΑΦΕΙΟ και τεκές μαζί κι οποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!! Τελος, το προηγούμενο σπίτι μας είχε ένα μπάνιο 30 τετραγωνικά, πιο μαγάλο και από την κρεββατοκάμαρα μας με μια γωνιακή στρόγγυλη τζακούζι μπανιέρα και μια ντουζιέρα και δυο νιπτήρες και απεριόριστο χώρο για τις ντουλαπες μας για τα είδη μπάνιου και την απλώστρα και τις κούτες των απλύτων, αυτά είναι νορμάλ μπάνια με τις μπανιέρες τους, το ένα έχει και τζακουζι, με ένα διπλό ντουλαπι, και ένα για τα απορρυπαντικά και δυηο ράφια για καλλυντικά αλλά εγώ ήμουν μαθημένη αλλιώς. Πάντως ούτε τα πλυμμένα, ούτε τα άπλυτα χωράνε μια φορα...

136Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Ιουν 12, 2009 11:10 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλά μιλάμε για σπιταρώνα όχι αστεία. Εδώ εμείς ψάχνουμε να βρούμε ένα έστω μέχρι 100 τετραγωνικά και θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Εσύ παιδί μου δεν χρειάζεται ούτε σε spa να πας. Το έχεις μέσα στο σπίτι σου. Τζακούζι ε; Πότε θα με φιλοξενήσεις φιλενάδα; goofy wide smile

Εντάξει τα 20 τετραγωνικά όντως είναι κάτι όταν τα είχες και τώρα λείπουν αλλά πιστεύω ότι με καλή θέληση όλα θα γίνουν και πάλι όπως τα είχες μάθει. Έχεις σκεφτεί να πεταχτείτε μέχρι το ΙΚΕΑ; Εκεί θα βρείτε πολλές λύσεις αποθήκευσης με λίγα χρήματα και ίσως έτσι λύσεις το πρόβλημα χώρου. Wink

137Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Ιουν 12, 2009 1:54 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Φιλενάδα σε περιμένω όποτε θέλεις... και μάλιστα οικογενειακώς. Ο ξενωνας είναι από τα πρώτα δωμάτια που ετοίμασα αν και έχει κάποιες κούτες μιας και δεν μένει κανείς τον έχουμε ψιλοκάνει αποθήκη, αλλά έχει ένα κρεββατι υπέρδιπλο, θα κολλήσουμε δίπλα και το φουσκωτο το στρώμα θα βάλουμε από την άλλη πλευρά και το πάρκο της Ευγενίας που θα το κάντυμε κρεββάτι για τη Ναντίνα και θα χωρέσετε μια χαρούλα...
Η αλήθεια είναι ότι θα βάλω κάποια πράγματα στα πατάρια, άλλα στην αποθήκη, το θέμα είναι ότι δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμα... δηλαδή είχα μάθει να έχωω μια ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα και μια με τα καλοκαιρινά, το ίδιο και ο άντρας μου. Και τώρα θα πρέπει να μάσω και να μαζέψω κάποια και μου τη δίνει να βγάζω τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα και συμάζεψε τα ξανά και μάζεψε τα άλλα και σήκωσε τα και σιδέρωσε τα... μόνο που το έγραψα κουράστηκα, και μη με κράξεις, είπα εγώ ότι δεν είμαι κακομαθημένη;
Άλλα έπιπλα το σπίτι πάντως δε χωράει, στο ΙΚΕΑ πηγα και απογοητεύτηκα οικτρά, δεν εχει πια μεγάλες κούτες αποθήκευσης, έχει μόνο κάτι μικρούλες και στην τιμή που είχε παλιά τις μεγάλες. Μου είπαν κάτι και την τελευταία φορα που πηγα άρχισα να πιστεύω πως έχουν δίκιο, έχει ακριβύνει λίγο; Μάλλον συμορφώθηκε με τα ελληνικά δεδομένα... πάντως δεν το λες ακριβό αλλά δεν είναι και όπως ήταν όταν είχε πρωτοανοίξει... μπορεί να κάνω και λάθος!!!
Θέλω να πάω στο praktiker να δω αν έχουν εκείνες τις σακκούλες αποθήκευσης που ρουφάς απο μέσα τον αέρα με τη σκούπα, αυτές που διαφημίζουν και στο τηλεμάρκετινγκ, για να βάλω τα ρούχα της Ευγενίας που της μίκρυναν...
Η Μαρία η πρασινομάτα μας, μου είπε ότι του Άγγελου Ιωάννη τα έβαλε ηλικιακά σε βαλίτσες, το σκέφτηκα αλλά θέλω και κάτι που να πιάνει λιγότερο χώρο, ήδη έχω στείλει την κούνια της fisher price, το πορτ μπεμπέ και κάτι άλλα μωρουδίστικα στην πεθερά μου και η αποθήκη σκάει απο Χριστουγεννιάτικα, Πασχαλιάτικα, χαλιά... οτι μπορείς να φανταστείς!!!
θα μου προτείνεις κάποιον άλλο τρόπο αποθήκευσης; Ψάχνομαι ακόμη...

138Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Ιουν 12, 2009 2:26 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Θα το ψάξω φιλένα και θα σου πω. Προς το παρόν δεν μου έρχεται κάτι γιατί και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε. Αλλά δεν κάνω κάτι παραπάνω γιατί το σπίτι δεν είναι δικό μας και δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα λεφτά σε κάτι που μετά δεν θα μπορώ να το πάρω μαζί μου. Να φανταστείς στην κουζίνα το μόνο που κάναμε ήταν να βάλουμε μερικά ραφάκια παραπάνω για να χωρέσουν τα κουζινικά μου τα οποία όμως φεύγοντας θα τα πάρουμε όλα μαζί μας. Σιγά μην τους τα χαρίσω κιόλας. wide smile

Δεν σε λέω κακομαθημένη γιατί και εγώ ανεβάζω καλοκαιρινά, κατεβάζω χειμωνιάτικα και τουμπαλιν!! Και μου τη δίνει πολύ αυτό. Φέτος μόνο έκανα πάνω από εβδομάδα να τα μαζέψω όλα και ακόμα να φανταστείς μια θήκη περιμένει να γεμίσει με τα τελευταία για να ανέβει και αυτή στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Και τα μπουφαν είναι κρεμασμένα στον καλόγερο και με χαιρετάνε λέγοντας μου: "Εμάς θα αξιωθείς να μας μαζέψεις; 40 βαθμούς έχει έξω βρε....." laughing

139Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Ιουν 12, 2009 5:08 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Ενώ εγώ, τα έχω όλα στις κούτες!!! Η κούτα είναι σταθερή αξία παιδί μου... laughing
Προχθές ανέβηκα σ΄ένα πατάρι να συμαζέψω κάτι και η Ευγενία ήρθε και μου κουνούσε τη σκάλα!!! Shocked
Ο μπαμπάς της, την έβαλε!!! Είμαι σίγουρη... αφού του το είπα, ότι κατάλαβα το σχέδιο εξουδετέρωσης που κατέστρωσε!!! laughing

140Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 6:12 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Πισίνα έχει; goofy
Εάν ναι τότε σου έρχομαι εγώ. innocent
Θα αφήσουμε τον Άγγελο με την μικρή σου και εσένα και τον Μ.... με τον σύζυγο σου και εγώ θα την βγάζω την πισίνα. laughing

141Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 10:31 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Και εγώ θέλω πισίνα. Και αιώρα πιασμένη σε δύο φοίνικες και τροπικά κοκτειλ. Έχει καμία αντίρρηση; laughing goofy

142Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 10:41 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

nayghty nayghty nayghty nayghty
Που είσαι εσύ χαμένη; tongue
Ούτε ένα τηλ.να πάρεις. innocent

143Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 10:49 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Τρέχω σαν την τρελή παιδί μου. Χθες τελειώσαμε με τις γιορτές. Προσπαθώ να ανεβάσω τις φωτο να τις δείτε αλλά δεν τα καταφέρνω. Και τα νεύρα μου τσατάλια. Τα βίντεο είναι μεγάλα και δεν τα ανεβάζει. Evil or Very Mad

Και εσείς τι θα δείτε για να καμαρώνω εγώ μετά; mad1 laughing

144Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 10:55 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Εμείς θα σας δούμε και θα τα πούμε από κοντά. youhoo
Χώρισε τα βιντεάκια σε 3-4 μέρη. innocent

145Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:00 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Και πως γίνεται αυτό φιλενάδα; Είναι τραβηγμένα με τη φωτογραφική μηχανή και τώρα πλέον είναι μόνο στο κομπιούτερ μου. Η μηχανή δεν έχει τόσο μεγάλη μνήμη και κάθε φορά αναγκαζόμουν πρώτα να τα περνάω στο κομπιουτερ και μετά να τα σβήνω για την επόμενη μέρα. Ε, μας έπεσαν και όλα μαζεμένα. goofy

146Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:02 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Μέσω photobucket θα το κάνεις νομίζω. book
Δεν είμαι και σίγουρη κιόλας. :scratch:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αλεξάνδρα στις Δευ Ιουν 15, 2009 11:20 pm, 1 φορά

147Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:08 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αν καταφέρω να τα ανεβάσω σήμερα γιατί πάλι το σήμα μου μια εξαφανίζεται και μια επανέρχεται mad1 Δεν με θέλει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε................... mad1

148Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:10 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Καλά καλά πάρε μια σπίτι. laughing

149Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:12 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Πάω για τσιγάρο πριν μας το απαγορέψουν και στο μπαλκόνι μας. Εδώ είμαι έτοιμη να κοιμηθώ στο κομπιουτερ καλέ πως θα μιλήσω στο τηλέφωνο; goofy

150Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:18 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Να σας το απαγορέψουν κυρία μου ακόμα και στο μπαλκόνι. innocent
Ναι σωστά πως να μιλήσεις εδώ όποτε μιλάμε σε νανουρίζω.
laughing

151Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 15, 2009 11:22 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Δεν τα ανεβάζει mad1 mad1

Πρέπει να βρω ένα εικονίδιο να τραβάει τα μαλλιά του. mad1

152Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουν 17, 2009 11:25 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

ΤΙ κάνετε ρε τρελοκομεία; Χαθηκα αλλά σε λίγο καιρό αν συνεχίσω έτσι θά ζω σε σπιτι... laughing
Πισίνα έχουμε Αλεξάνδρα μου, σε περιμένει... το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις και χρόνο να μπεις Shocked αλλιώς μονο την κοιτάς. Σήμερα μπήκα μαζί με την Ευγενία για δεύτερη φορά, δε μπορείτε να φανταστείτε τρελή χαρά, με ψόφησε όμως, και μετά πόση ώρα να κάνουμε μαζί μπάνιο, να γεμίσουμε τη μπανιέρα και να βάλουμε και τη μπάλα με τη Μϊνι μέσα... (θέλω κουρασμένο εικονίδιο ε; μαζί με εκείνο που τραβάει τα μαλλιά του...
Παρεπιπτόντως σκέφτηκα να κάνουμε το παρτυ μετά τη βάφτιση στον κήπο μας, δίπλα στην πισίνα, και να έχουμε ένα dj και catering και να κάνω εγώ το στολισμό με πολλά τούλια και κορδέλες και φαναράκια με κεριά και πολλά λουλούδια και να γράψω και το όνομα της Ευγενίας να επιπλέει στην πισίνα και άλλα πολλά πολλά...
Α, ρε κοριτσάκια γιατί να μην είστε απο Θεσσαλονίκη να βοηθήσετε με το γούστο σας και να διαλέξω τα εδέσματα... Crying or Very sad
Ελίζα με κάνεις και αισθάνομαι τύψεις, απο τότε που ήρθαμε εδώ, δενέχω καταφέρει να φορτίσω τη φωτογραφική κι έχω να βγάλω φωτογραφίες τη μικρή εδώ και πολύ καιρό, η γαϊδούρα :sad:
Αλλά σ΄αυτό που είμαστε αδικαιολόγητοι κι εγώ κι εγώ κι ο άντρας μου είναι ότι έχουμε κάμερα και δενέχουμε τραβήξει ποτέ τη μικρή γιατί είναι με σκληρό δίσκο πανω απο 2:30 ώρες και έχει διαδικασία να τα μεταφέρεις στο κομπιούτερ και να τα αντιγράψεις σε dvd. Kαι είμαστε αι καλά πολυάσχολοι fighting

153Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουν 17, 2009 11:36 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Να την τραβήξεις τη μικρή σου Μαράκι. Αυτά θα σου μείνουν μετά. θα τα έχει και η μικρούλα σου να τα βλέπει και θα χαίρεται. Να φανταστείς η Νεφέλη ακόμα βλέπει τα DVD από τις γιορτές του παιδικού σταθμού. Και μάλιστα λέει και στη μικρή τι έκανε με κάθε λεπτομέρεια fighting goofy

Χαίρομαι που σιγά σιγά συμμαζεύεται το σπιτάκι σου. Έτσι είναι οι μετακομίσεις. Και εγώ τώρα σκέφτομαι πως θα τα ξαναπάρουμε όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε από εδώ που είμαστε για να τα πάμε σε ένα άλλο σπίτι όταν με το καλό βρεθεί. :sad: Τη βαριέμαι ιδιαίτερα όλη αυτή τη διαδικασία. mad1

154Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουν 17, 2009 11:59 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Το συγκεκριμένο θέμα δεν το συζηταώ καθολου, γιατί δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη, είναι ανοιχτή πληγή!!! affraid

155Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 29, 2009 9:54 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλημέρα. Τι κάνετε; Πως περάσατε το ΣΚ? Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Kiss Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Kiss

Εμείς
ως γνωστόν πήγαμε Σαλαμίνα και οφείλω να ομολογήσω ότι ξεκουραστήκαμε
αρκετά. Κάναμε και τα μπανάκια μας, γεμίσαμε τις κοιλιές μας από το
φαγητό και επιστρέψαμε ξανά στο κλεινόν άστυ.

Τα νέα μας; Η Ναντίνα αποφάσισε να μπει στη θάλασσα επιτέλους. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Master
Μετά από κάποια διστακτικά βήματα που έκανε προς το νερό. Μάλλον άφηνε
το κύμα να σκάει στα πόδια της κατάφερε να βουτήξει μέσα στη θάλασσα.
Καλά μη φανταστείτε ότι έκανε και μακροβούτι αλλά κολύμπησε, ναι
κολύμπησε, παρέα με τη μαμά της και την αδερφή της. Πάντα με τα
μπρατσάκια μας στα χεράκια μας και έξω έξω μέχρι να γίνουμε γοργόνες
από το κολύμπι. Μάλιστα μας ενημερώσε ότι το χειμώνα θέλει να πάει και
στην πισίνα. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2 Παραπήρε φόρα το ζουζούνι μου φέτος.

Το
θαύμα της θάλασσας επαναλείφθηκε και το πρωί της Κυριακής όπου την
καμάρωσαν και τα πεθερικά μου με το θείο της. Μάλιστα το Σάββατο δεν
ήθελε να βγει κιόλας. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2 Δελφινάκι μου έγινε με μια βουτιά. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Kiss Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Kiss

Η
Νεφέλη άκουσε στην τηλεόραση οτι την Τετάρτη έχει συναυλία ο Ρουβάς στο
Καλλιμάρμαρο και λύσσαξε να την πάω. Σήμερα το πρωί μου είπε και η
φιλενάδα μου ότι θέλει και ο γιος της να πάει και της είπα να βγάλει
εισιτήρια. Τελικά φτάνοντας στο Metropolis άλλαξε γνώμη γιατί οι
κοπέλες εκεί την ενημέρωσαν ότι καλό είναι να μην πάνε τόσο μικρά
παιδιά στο Σάκη γιατί γίνεται χαμός στις συναυλίες του και επειδή οι
θέσεις δεν είναι αριθμημένες θα πρέπει να πάμε τουλάχιστον 1 1/2 ώρα
νωρίτερα (ξεκινάει στις 20:00) για να βρούμε θέσεις. Κάτι που είναι
αδύνατο εφόσον και οι δυο μας γυρνάμε από τις δουλειές μας κατά τις
6:30. Και στο καπάκι να φύγουμε λίγο χλωμό το βλέπω. Δεν πειράζει θα
τον απολαύσουν κάπου άλλου.

Αλλά από τώρα βρε κορίτσια έρωτα με το Ρουβά; Ε, ρε τι έχω να τραβήξω η δόλια μάνα στα χρόνια που έρχονται Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Confused2

156Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 29, 2009 11:44 am

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα.
Επιτέλους πλησιάζει ο Ιούλιος και πως και πως περιμένω να πάρει άδεια ο άνδραε μου για να μην ξυπνάω νωρίς το πρωι. Ο διακεκομένος ύπνος σε συνδυασμό με το πρωινό ξύπνημα είναι μαρτύριο, δεν ευχαριστιέμαι ύπνο. Νυστάζω και ο καλύτερος φίλος μου είναι ο καφές.
Το Σ/Κ περάσαμε ήρεμα, χωρίς να κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο, είχε δουλειά ο άνδρας μου από το κομπιούτερ μέσο ίντερνετ οπότε ούτε βόλτα δεν πήγαμε , εύχομαι το άλλο Σ/Κ να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Το καλοκαίρι θα είμαστε στην Αθήνα, new το μωρό είναι μικρό ακόμα για να πάμε κάπου από του χρόνου όμως θα οργανοθούμε για καλοκαιρινές εξορμήσεις!!!! Φέτος θα αφήνουμε το παιδί σε γιαγιάδες για καμμιά βουτιά στην θάλασσα για να δροσιστούμε και για να πάρουμε χρωματάκι. afro

157Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 29, 2009 12:02 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Άντε καλέ που είναι μικρό το παιδί. Μια χαρά είναι. Δεν υπάρχει κάποιο εξοχικό κοντά στην Αθήνα; Θα προμηθευτείς με γάλατα και την αποστείρωση, πάνες και τα συναφή και βουρ για τις παραλίες. Μια φιλενάδα μου το ετρεχε το μωρό ασαράντιστο στη θάλασσα και εσύ θα το αφήσεις στην καυτή Αθήνα; Very Happy

158Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 29, 2009 2:19 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Εξοχικό δεν υπάρχει. Που να το πάω το μωρό στις βρόμικες παραλίες τις Βουλιαγμένης που είναι και μια ώρα δρόμος μέσα στην ζέστη μετά που θα το ξεπλύνω από τα αλάτια. Εσείς έχετε κάποιο εξοχικό και τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Και σε κοντινό νησί να πάμε που θα κοιμίζω το μωρό. Πρέπει να νοι΄κιάσουμε διαμέρισμα για αποστήρωση κλπ. και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για αυτό. Πεσ μου εδώ κοντά που μπορώ να το πάω το παιδί ?

159Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 6 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 29, 2009 2:47 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Κι εγώ συμφωνώ με την Ελίζα ότι το μωράκι πρέπει να κάνει μπανάκι στη θάλασσα και κάνει και πολύ καλό στην υγεία του, αλλά όπως μας είπε κι εμάς ο παιδάτρος, οι μολυσμένες θάλασσσες, η πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία που αντανακλά η άμμος και μπορεί να αφυδατώσει το μωρό και δε μιλάω για τον ήλιο και την επικυνδινότητα του. Και ο παιδίατρος λέει μόνο 10 λεπτά στη θάλασσα, φουλ αντιηλιακό και καπελάκι και μετά αμέσως μπάνιο... και για όλα αυτά, και για τις αποστειρώσεις και ξύπνησε το βράδυ και θέλει γάλα και φρουτόκρεμα, χορτόσουπα κ.α. θέλει διαμέρισμα στάνταρ κι εμείς πέρισυ αυτό κάναμε και είχαμε και τους γονείς και των δυό μας μαζί για να μπορούμε να μπ0ύμε στη θάλασσα και να έχουμε και λίγο χρόνο για μας και να ξεκουραστούμε και όχι για να κουραστούμε, πολύ βασικό αυτό. Φέτος όμως που περπατάει είναι ακόμη πιο ζόρικα τα πράγματα, γιατί έχει γίνει πολύ επικύνδινο το πόσο άτακτη είναι σκαρφαλώνει παντού, κάνει ζημίες, σπάει, θέλει αυτό που βλέπει και πρέπει να το πάρει, φοβάμαι τις πρίζες, δεν καταλαβαίνει αν τη μαλώνουμε... και γενικά αν κάτσουμε σε καφετέρια ή ταβέρνα, δεν το χαίρομαι, δεν τρώω και δεν πίνω τίποτε, μόνο κυνηγάω. Κυνηγάει τα άλλα παιδάκια και γυρίζει στα άλλα τραπέζια, και δε γίνεται...
Χαρά μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ, κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε πολλά και επιλογές υπάρχουν πολλές αλλά όσο να΄ναι στοιχίζουν και δεν είμαστε και εφοπλιστές. Αν ήμασταν θα πλήρωνα κι εγώ μια σπιταρόνα ή μια βίλα καλύτερα laughing για να πάμε μαζι με τους γονείς μας ή κάποιο ξενοδοχείο και να έχω σε μια σουίτα με δυο δωμάτια στο άλλο μια φίλη να κάνει μπέιμπι σίτινγκ στην Ευγενία και να την κυνηγάει για να χαρούμε κι εμείς διακοπούλες!!!
Όλα αυτά βέβαια ακούγονται πολύ ωραία και εφόσον έχουμε χιούμορ μπορούμε να τα βλέπουμε και να γελάμε γιατί εμείς δεν τα΄χουμε αλλά οι σταρ του Χολιγουντ, και της εγχώριας τηλεόρασης ακόμη τα έχουν και τα παραέχουν!!! wide smile

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης