Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τα καθημερινά νέα μας

+15
PARIS37
Τζοτζομαμά
PINIW
Xara
Αλεξάνδρα
eugenia
biskotaki
Ina
ANTZY
μαρια
xristinaki
tinkerbell
ΚΑΤΙΑ
bebinos
Mamma El
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 37]

101Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Μαρ 11, 2009 12:07 pm

Ina

Star Members
Star Members

Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 2063448t88ha97zv3

102Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Μαρ 11, 2009 12:20 pm

Mamma El

Admin
Admin

Έλα ντε!! Μάλλον μείναμε τα δυο μας Μαράκι μου. Οι περισσότερες μπαίνουν και βγαίνουν στο πιτσι φιτίλι!! goofy

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

103Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 12:34 am

ΚΑΤΙΑ

Moderator
Moderator

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ Ε?
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΜΩΣ.
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΠΛΩΣΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ laughing .ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ(AVON) ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ.
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ.
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΘΩ.ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΒΡΕ.

104Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 10:51 am

Mamma El

Admin
Admin

Καλά κάνεις παιδί μου και κοιμάσαι. Να φτιάξεις και επιδερμίδα laughing Όχι σαν και εμάς που έχουμε λιώσει στο ξενύχτι. Δε μου λες τώρα που θα ξεκινήσεις και δεύτερη δουλίτσα τον Κυριάκο ποιος θα τον κρατάει; question

Έχει επεξεργασθεί από τον/την asteraki στις Τρι Μαρ 17, 2009 10:53 am, 1 φορά

105Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 1:00 pm

μαρια

Star Members
Star Members

Κάτια μου, εσύ έλιωσες στον ύπνο και εγώ στο ξενύχτι laughing δεν πειράζει λίγος ύπνος παραπάνω για να έχεις απόθεμα τώρα θα αρχίσει τρελό τρέξιμο απ' ότι καταλαβαίνω goofy καλό κουράγιο!!!

106Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 3:47 pm

biskotaki

Star Members
Star Members

Καλή δύναμη Κάτια. :geek: Και εμένα πλησιάζει ο καιρός να πάω για δουλειά και μου κακοφαίνεται πολύ. Πρίν λίγο καιρό το ήθελα, για να ξαλαμπικάρω λίγο αλλα τώρα δεν θέλω. Που θα αφήσω το μπισκοτάκι μου, Crying or Very sad θα φεύγω στις 14,00 και θα γυρνάω στις 9.30 με 10 παρά. Και είναι τόσο καλό μωράκι, ήσυχο και γελαστό.
Αχ κορίτσια γιατί να πρέπει να δουλεύουμεεεεεεεεε!!!!!. Δεν θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα λογαριασμό και να τραβάμε να τραβάμε και να μην τελειώνουν, question και εμείς να καθόμαστε στο σπιτάκι μας με τα παιδάκια μας? cheers

107Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 4:13 pm

Mamma El

Admin
Admin

Αχ βρε κορίτσι πόσο σε νιώθω!! Αλλά δεν γεννηθήκαμε όλες κόρες Ωνάσηδων!! goofy

108Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 7:02 pm

biskotaki

Star Members
Star Members

οπως λεει και το κουμπαρακι μου εγω δεν ειμαι η κορη του Ωναση ειμαι η κορη του Θαναση laughing

109Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 12, 2009 11:02 pm

Mamma El

Admin
Admin

biskotaki έγραψε:οπως λεει και το κουμπαρακι μου εγω δεν ειμαι η κορη του Ωναση ειμαι η κορη του Θαναση laughing

Καλό!! laughing laughing laughing laughing goofy Τελικά είμαστε τρελοπαρέα ε; wide smile

110Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μαρ 16, 2009 10:22 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλημερούδια κοπελιές. Πως περάσαμε το ΣΚ? Εμείς το Σάββατο εκτός του ότι πήγαμε στους χορούς της Νεφέλης μετά κλειστήκαμε στο σπίτι για να ξεκουραστούμε. Ήρθε και μια φίλη της Νεφέλης το μεσημέρι και είχαμε παρεούλα. Την Κυριακή το πρωί με φίλους πήγαμε σε μια παιδική χαρά και παίξανε τα πιτσιρίκια και μετά πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό. Εγώ με τη Ναντίνα φύγαμε νωρίτερα γιατί νύσταζε και μια και ήμασταν κοντά στο σπίτι το πήραμε ποδαράτο. Το απόγευμα είχαμε ένα πάρτι και περάσαμε υπέροχα. Είχαν και κλοουν ο οποίος ήταν καταπληκτικός αν και λίγο τσουχτερός στην τιμή του. Ξεκινάμε την εβδομάδα μας λοιπόν σήμερα!! Καλή εβδομάδα σε όλες!! Very Happy

111Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 12:51 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλέ που είστε; Που εξαφανιστήκατε; Μόνη μου τα λέω και μόνη μου τα διαβάζω μου φαίνεται :sad:

Σήμερα το πρωί πήγαμε φυσικά στην καθιερωμένη παρέλαση μόνο που αργήσαμε λίγο και χάσαμε το σχολείο της Νεφέλης. Ευτυχώς που δεν έπαιρνε μέρος η ίδια γιατί θα είχαμε γίνει ρεζίλι. Embarassed Τους βρήκαμε όμως μετά στην πλατεία που κάναμε βολτίτσα!! Το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου και μετά την αράξαμε στο σπίτι αφού δεν μπορούσαμε να πάμε και πουθενά λόγω της φοβερής καταιγίδας που έπιασε από το μεσημέρι και μετά. Φύσαγε τόσο δυνατά που νόμιζες ότι θα έπαιρνε ολόκληρο το σπίτι. affraid

Καλά ήταν μια μέρα ξεκούρασης. Από αύριο πάλι δουλειά. Και είμαι και συναχωμένη την τύχη μου μέσα Evil or Very Mad

112Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 5:41 am

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Γειά σας!!!! Εδώ είμαι καλέεεε, φύγαμε ένα 4ημερο οικογενειακώς και μόλις σήμερα ξεμπέρδεξα με το ξεσήκωμα! Είχα να συμμαζέψω ολόκληρη προίκα που πήρα μαζί μας, τα άπλυτα ρούχα κάνανε στοίβα και εγώ δεν είχα καθόλου όρεξη καθότι η Έλλη τελευταία πολύ με ξενυχτάει Neutral από τότε που έβγαλε δόντια άλλαξε και το ωράριο της, και το νυχτερινό και το ημερίσιο :x

113Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 9:25 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Ουαου τετραήμερο. Πάει πολύ καιρός φιλενάδα που έχουμε να φύγουμε τετραήμερο και πρέπει να το οργανώσουμε λίαν συντόμως μου φαίνεται γιατί έχουμε πήξεις στας Αθήνας. Αχ Μαράκι μου όταν έρχεται η περίοδος που βγάζουν δόντια ταλαιπωρούνται πολύ τα ζοζούνια μας και ταλαιπωρούν και εμάς. Υπομονή. Μπόρα είναι και θα περάσει.

114Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 9:30 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Τετραημερο :?: Τι ειναι αυτο ρε παιδια question Εχουμε να παμε στο εξοχικο απο τον Α ΥΓΟΥΣΤΟ Twisted Evil Rolling Eyes

115Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 10:00 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Πες τα χρυσόστομη!! goofy

116Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 10:20 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Εγω τα λεω ποιος με ακουει ειναι το προβλημα Embarassed

117Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 11:06 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Εγώ σου κάνω; Very Happy

118Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Μαρ 26, 2009 12:34 pm

Ina

Ina
Star Members
Star Members

shocked Απο το ολοτελα..........

119Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μαρ 30, 2009 10:18 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αααα έτσι ε; Καλά.... fighting

Από χθες έχω ένα πονοκέφαλο άλλο πράγμα. Κάτι η αλλαγή της ώρας, κάτι ο καιρός τα έχω παίξει. Και είχα και δουλειές. Τελικά στα βαφτίσια πήγε μόνο ο αντρούλης μου γιατί εγώ ήμουν έτοιμη να πέσω κάτω. Πήρα παυσίπονο για τον πονοκέφαλο αλλά τζίφος. Δεν με έπιασε καθόλου. Την τύχη μου μέσα!! Evil or Very Mad

Γενικά το ΣΚ μας ήταν σε ήρεμες και χαλαρές ώρες που πέρασαν πολύ γρήγορα μπορώ να πω. Αν μπορούσα όλη την Κυριακή να κοιμάμαι συνέχεια καλά θα ήταν αλλά που τέτοια πολυτέλεια. Και το Σάββατο το πρωί έστειλα το άντρα μου με τη Νεφέλη στους χορούς και κάθισα στο σπίτι, έκανα καμιά δουλειά και κατά τις 12 πήρα τη μικρή και πήγαμε να πάρουμε δώρο για τα βαφτίσια. Εκεί μπορώ να πω ότι ξεσάλωσα. Έκανα shopping therapy για τις κόρες μου. Δεν είναι να μπαίνεις σε μαγαζί με παιδικά. Ξεμυαλίζεσαι. Είχα όμως να το κάνω πολύ καιρό αλλά το ευχαριστήθηκα. Βέβαια την ώρα που έφτασα στο ταμείο έπαθα ένα κάτι με την τιμή αλλά λέω χαλάλι τους. 130 ευρώ μου πήγαν όλα affraid

Γενικά δεν είμαι και φαν του shopping therapy αλλά δεν ξέρω προχθές το είχα ανάγκη. Τώρα μένει η σειρά της μαμάς γιατί και εκείνη χρειάζεται κανένα δυο καινούργια συνολάκια. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι σαν λέτσος στο γραφείο. goofy

120Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μαρ 30, 2009 10:58 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

goofy Μπραβο εμπρος να γινουμε κουκλαρες Laughing

121Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μαρ 30, 2009 11:12 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Η Νεφέλη σήμερα θα κάνουν το mantoux και την Τετάρτη της φυματίωσης. Ελπίζω μόνο να πήγαν όλα καλά γιατί έχει υπερβολική αντίδραση όταν πρόκειται για εμβόλιο. Δηλαδή την πιάνει αμοκ παρ' όλο που έχει συμφωνήσει ότι πρέπει να το κάνει. Την τελευταία φορά που είχαμε πάει στην παιδίατρο για εμβόλιο εκείνη ούρλιαζε και εμείς την κρατούσαμε για να το κάνει γιατί έπρεπε οπωσδήποτε. Απορώ με τον εαυτό μου πως κρατήθηκα. Τη λυπήθηκε η ψυχή μου βρε κορίτσια. :sad:

122Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μαρ 30, 2009 4:44 pm

ΚΑΤΙΑ

ΚΑΤΙΑ
Moderator
Moderator

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ?
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΜΑΙ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ(3 ΜΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ).ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΟΜΩΣ.ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ(ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ).
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

123Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Απρ 03, 2009 3:47 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Κοριτσάκια μου γλυκά θα τα πούμε το βράδυ γιατί τώρα σχολάω!! Θα ανεβάσω και νέες φατσούλες που με βοήθησε η μαρία μου να βρω. kisses

Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Good-afternoon31

124Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Απρ 03, 2009 3:49 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Καλή ξεκούσαση Ελίζα! cloud9

Καλέ δεν σε ρώτησα τι έγινε με το εμβόλιο στο σχολείο? Όλα καλά το κοριτσάκι σου?

125Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Απρ 03, 2009 3:54 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Μια χαρά όλα! Μας έδωσαν και ένα χαρτί που λέει ότι μετά από ένα μήνα μπορεί να βγάλει ένα σπυράκι το οποίο να ανοίξει και να κάνει πληγούλα. Δεν πρέπει να το πειράζει ούτε και να βάλουμε κάτι επάνω και θα περάσει μόνο του μετά από 3 μήνες σχεδόν. Αρκετό διάστημα αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω. Μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του το παιδί σαν να μην το είχε κάνει καθόλου. Το μόνο που την ενοχλεί είναι ότι το έκαναν ακριβώς πάνω στη γωνία του ώμου (έχει κόκκαλο εκεί) και την πονάει αν την ακουμπήσεις λίγο. Αυτά!! Φεύγω τώρα γιατί έχουμε ρυθμική και θα αργήσω. kisses

126Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Απρ 04, 2009 12:15 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

το μπικίνι αφορούσε μόνο το μαγιώ ή είσαι και κατά του ολόσωμου;

Και σου απαντάω εδώ μπας και δείτε τα έρμα ποστ που έχω κάνει να μου πείτε τη γνώμη σας για το διαμέρισμα.... wide smile

Δεν είμαι κατά του ολόσωμου γιατί έτσι και βγω εγώ η φάλαινα με μπικίνι στην παραλία θα φύγουν όλοι!! Απλά εκείνη τη στιγμή στο μυαλό αυτό μου ήρθε. Ο διακαής πόθος βλεπεις της χοντρής laughing

127Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 06, 2009 10:28 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Πως περάσατε το ΣΚ? Εμείς μια χαρά. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε στη μανούλα μου και είδα τον κολλητό μου (έχουμε μεγαλώσει μαζί από μωρά) και το χάρηκα πολύ γιατί είχα να τον δω δύο χρόνια και τους τελευταίους μήνες ήταν στην Ινδία. Μόλις χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα την πόρτα τον αγκάλιασα τόσο σφιχτά σαν να μην ήθελα να φύγει ποτέ ξανά. Για να σας δώσω να καταλάβετε το συγκεκριμένο παιδί το αισθάνομαι σαν τον αδερφό που ποτέ δεν είχα και το ίδιο και εκείνος παρ' όλο που έχει μια αδερφή μεγαλύτερη του. Τα τελευταία χρόνια ήταν στην Κρήτη πριν στην Ολλανδία και τώρα θα είναι μόνιμα εδώ (προς το παρόν τουλάχιστον) και από εκεί που βρισκόμασταν κάθε μέρα χαθήκαμε τελείως. Μου φάνηκε κάπως στην αρχή αλλά μετά με τη ρουτίνα της ημέρας το ξεχνούσα. Χαίρομαι αφάνταστα που είναι εδώ. stars

Την Κυριακή κάτσαμε σπίτι και περιττό να σας πω ότι αραχνιάσαμε. Αλλά μάλλον το χρειαζόμασταν γιατί ξεκουραστήκαμε.

Σήμερα το πρωί έφαγα τη βροχή του αιώνα, βράχηκαν τα παπούτσια μου και είμαι και αδιάθετη. Δεν άρχισε καλά η εβδομάδα. Evil or Very Mad

128Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 13, 2009 11:00 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλή Μεγαλοβδομάδα κορίτσια.

Πως περάσατε το ΣΚ?

Εμείς κάπως χαλαρά μπορώ να πω. Το Σάββατο είχαν το τελευταίο μάθημα στους παραδοσιακούς χορούς και μετά την αράξαμε στο σπιτάκι μας. Είχαμε και δουλειές. Καθάρισμα και σίδερο. Χθες είχε τα γενέθλια του ο κουνιάδος μου και το μεσημέρι φάγαμε στην πεθερά μου. Το απόγευμα είχαμε πάρτι και περάσαμε και εκεί υπέροχα.

Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν όταν ο κλοουν σήκωσε τα μικρά να παίξουν μουσικές καρέκλες και όπως ήταν φυσικό θα κέρδιζε το παιδάκι που είχε γενέθλια (όχι ότι είμαι θετική σε αυτό-αλλά ο συγκεκριμένος κλοουν επειδή τον έχουμε πετύχει και αλλού αυτό κάνει). Στο τέλος είχε μείνει το κοριτσάκι που είχε γενέθλια και η Νεφέλη. Η οποία φυσικά έχασε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν είναι όμως το θέμα μας εκεί. Το θέμα είναι ότι γενικά όταν χάνει ξεσπάει σε κλάματα, θυμώνει και πετάει τα παιχνίδια της κάτω και κάθεται στο δωμάτιο της.

Της έχουμε εξηγήσει και εγώ και ο άντρας μου αλλά και η μαμά μου, η πεθερά μου ότι δεν πειράζει και να χάσει γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι και κάποιος κερδίζει και άλλος χάνει. Τώρα μπορεί να έχασε αλλά την επόμενη φορά να κερδίσει. Και στο πάρτι όσο και αν προσπάθησα να της εξηγήσω τίποτα. Σαν να την είχε πιάσει αμόκ και δεν καταλάβαινε ότι και αν της έλεγα. Τι μπορώ να κάνω για να μην έχουμε στο μελλον τέτοιες αντιδράσεις; shrugging

129Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 9:03 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Λοιπόν. Από σήμερα τα κεφάλια μέσα. Ξεκινήσαμε και επισήμως το σχολείο. Και για να κάνουμε την Κυριακή μας που ήταν και η τελευταία μέρα ξεγνοιασιάς για τη Νεφέλη πήγαμε σινεμαδάκι. Μαζί μας ήρθε και ένας συμμαθητής της με τη μαμά του. Έτσι μαμά και κόρη είχαν παρεούλα. Είδαμε το "Τέρατα και εξωγήινοι". Καλή ταινία δεν μπορώ να πω αλλά περιμένω να βγει η "Εποχή των Παγετώνων-3" Είδαμε το τρέιλερ και ακόμα γελάω. Laughing

Μου αρέσει πολύ που μεγάλωσε η κορούλα μου και κανονίζουμε οι δυο μας έστω και τέτοιες μικρές εξόδους. Η μικρούλα μας έμεινε στο σπίτι με το μπαμπά της καθότι κάθε μεσημέρι κοιμάται ακόμη αλλά που θα πάει θα έρθει και η σειρά της να μας ακολουθεί. Προς το παρόν το ευχαριστιέμαι μόνο με τη μια. Wink

130Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 9:26 am

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Κανόνισε κυρία μου την επόμενη να με ειδοποιήσεις. kafe

131Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Απρ 27, 2009 10:20 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Άχου ναι μωρέ έχεις δίκιο. Αλλά τελικά η κουμπάρα μου τελευταία στιγμή το ακύρωσε και εμείς ήταν να κάτσουμε σπίτι όταν μας πήρε η μαμά του συμμαθητή της Νεφέλης και μας είπε το ΟΚ. Μιλάμε όμως εντελώς την τελευταία στιγμή. Μια ώρα πριν ξεκινήσει η ταινία. Οπότε δεν θα προλαβαινάτε να έρθετε από τα Βόρεια στα Νότια προάστια. Την επόμενη φορά θα το κανονίσουμε από νωρίς. Τώρα στην "Εποχή των Παγετώνων" ΟΚ? Wink

132Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Μάης 04, 2009 9:05 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Πως περάσατε το τριήμερο κορίτσια; Εμείς τελικά δεν πήγαμε πουθενά αφού είδαμε τον καιρό και φοβηθήκαμε για βροχές. Τη βγάλαμε σπιτάκι μας. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε μια βόλτα στην πλατεία της Ν. Σμύρνης μαζί με κάτι φίλους από Αγ. Παρασκευή που είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε. Οι συγκεκριμένοι έχουν αγοράσει σπίτι στο χωριό και εδώ και τρία χρόνια περίπου κάνουμε καλή παρέα. Φέτος όμως ψιλοχαθήκαμε. Καθίσαμε σε μια καφετέρια οι μεγάλοι, ήπιαμε τον καφέ μας και τα μικρά μας έπαιξαν ανέμελα στην πλατεία. Επίσης είχε έκθεση βιβλίου και χαζέψαμε όσο μπορούσαμε.

Πήρα και ένα φυλλάδιο για τις αθλοδιακοπές που διοργανώνει ο Δήμος μας αλλά η Νεφέλη δεν θέλει να πάει παρ' όλο που έχει πολύ ωραίες δραστηριότητες. Μέχρι και μέρες κινηματογράφου έχουν. Θέλει να ανέβει στο χωριό με τη μαμά μου. Δεν την αδικώ βέβαια. Με τη γιαγιά περνάει μια χαρά και έχει και παρέα εκεί. Απλά θέλαμε να ασχοληθεί και λίγο με τον αθλητισμό αφού τώρα μεγάλωσε και μπορεί να πάρει μέρος. Η άλλη επιλογή ήταν κατασκήνωση αλλά ενώ το θέλει λέμε να τη στείλουμε του χρόνου που θα είναι κάπως μεγαλύτερη. Δεν θέλω να την πιέσω όμως. Ότι αποφασίσει εκείνη.

133Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 08, 2009 11:47 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Εμείς ζούμε μες στις κούτες τις μετακόμισης και το χαμό, ο άντρας μου έχει πολυ δουλειά και ούτε τη μικρή δε μπορεί να κρατήσει, εγώ με τη μικρή όπως καταλαβαίνετε δουλειά δε μπορώ να κάνω και έτσι μετά και από υπόδειξη της Ελίζας, λέω να βάλω καμία αγγελία, ζητείται φιλενάδα να κρατήσει την Ευγενία για να κάνω καμία δουλειά!!! laughing Καλό;
Οι ντουλάπες που είχαμε στο παλιό το σπίτι δε χωράνε οποτε θα πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στα πατάρια και να βρω χώρο γιατι τα μπάνια δε χωράνε τις ντουλάπες με τις πετσέτες και τα καλλυντικά και πήγαν στην αποθήκη...

https://asterakia.forumotion.net

134Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 5 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Δευ Ιουν 08, 2009 11:53 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Άντε η συνονόματη που είναι μπρε να βοηθήσει; Θεσσαλονίκη μεριά δεν είναι και του λόγου της; wide smile

Βρε Μαράκι να κάνω μια ερώτηση; Καλά τα περισσότερα δωμάτια αλλά πριν το πάρετε δεν μετρήσατε τους χώρους να δείτε αν σας παίρνει; Καλά ντε μη βαράς! laughing Απορία και εγώ που την έχω ε; goofy

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης