Δεν τα ανεβάζει
Πρέπει να βρω ένα εικονίδιο να τραβάει τα μαλλιά του.
Πρέπει να βρω ένα εικονίδιο να τραβάει τα μαλλιά του.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
PINIW έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΚΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ??????
Aristi2000 έγραψε:Εμενα η μικρη θελει να σταματησει το καμπ........
PINIW έγραψε:αγαπημενες μου τα παιδια σας πρεπει να ξερουν οτι τα αγαπατε αλλα να μαθουν οτι υπαρχουν και ορια αυτα εσεις θα τους τα μαθετε!!!! καλα εκανες και τα μαλωσες γλυκια μου απλα ετσι μπορεις να τους βαλεις τα ορια αλλα προσ θεου μην τα χαιδεψεις μετα. Μιλα τους και εξηγησε τους τα ορια ετσι θα τα μαθουν και αυτα μην τα μαθεις να υποχωρεις σε πηραν απο κατω.Μην τα λυπαστε τα παιδια δεν θελουν λυπηση αγαπη και γνωση θελουν.
σορυ δεν σας κανω κυρηγμα τις εμπειριες μου μεταφερω !!!!!
Silvermist έγραψε:Την έπαιρνα αγκαλιά και όσο βάθαινα τόσο αυτή ανέβαινε και πιο πάνω. Στο κεφάλι μου έφτανε στο τέλος.
Aristi2000 έγραψε:πλακα εχετε........
Αλεξάνδρα έγραψε:Καλά ονειρεύεσαι;
Δεν πείραξα τίποτα.
Αλεξάνδρα έγραψε:Εσύ πειραματιζόσουν με τον πίνακα εγώ απλά κοιτούσα.
Μπορεί όταν έκανες preview να άλλαξαν οι ρυθμίσεις.
Έλα chat μπαίνω.
Aristi2000 έγραψε:δεν παει κατασκηνωση βρε σε καμπ του τεννις παει και δεν θελει να συνεχισει
Xara έγραψε:Κατασκήνωση διαβάζω,τέννις κάμπ διαβάζω, και εγώ θέλω κατασκήνωση θέλω να πάρω μία δόση από ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ . Άκους Ελίζα θέλω επειγώντος μία περίοδο ΞΜ!!!!!!!!!!!!!! . Μαζί με τον γιό μου φυσικά και με τις κόρες σου εσύ θα φέρουμε και άλλες μάμαδες με τα παιδάκια τους από το φόρουμ και θα κάνουμε μια ειδική κοινότητα μαμάδες παιδάκια μαζί και θα είμαστε μια χαρούμενη και ξένοιαστη παρεούλα. Τι λες?
Asterakia » Γενικά και αόριστα » Καφές & πολύ Μπλα-Μπλα » Νέα που μας προκύπτουν » Τα καθημερινά νέα μας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης