Εμάς το Σαββατοκύριακο μας ήταν γεμάτο κορίτσια!
Λόγω Πρωτομαγιάς η Νεφέλη μας δεν είχε δραστηριότητες στο σχολείο οπότε ντυθήκαμε και πήγαμε μια βόλτα από το καινούργιο σπίτι να δούμε πως προχωράνε οι εργασίες. Οι συνάδελφοι του άντρα μου από το ΕΚΑΒ ήταν ήδη μέσα και έτριβαν και στοκάριζαν τους τοίχους! Τις επόμενες μέρες θα πέσουν και τα πρώτα χέρια μπογιάς στους τοίχους για να μπορέσει να μπει και ο πατωματζής μέσα! Καθίσαμε λίγο να δούμε πως πάει και μετά εγώ πήρα τις μικρές και κατεβήκαμε στην πλατεία που είναι ακριβώς απέναντι να παίξουν γιατί μέσα στο διαμέρισμα είχε πολύ σκόνη! Πίσω έμειναν ο άντρας μου ο πεθερός μου και ο κουνιάδος μου να κατεβάσουν μερικά μπάζα!
Το μεσημέρι κλασικά πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητό, μετά σπίτι για ύπνο και το απόγευμα με μια καλή φίλη και τα μικρά της πήγαμε στο πανηγύρι της Αγίας Φωτεινής όπου και ψωνίσαμε αρκετά μικροπράγματα οφείλω να ομολογήσω. Κάναμε καλή κατάθεση!!
Την Κυριακή με έφαγε το μέσα μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον, γιατί έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε δουλειές για να ξεβρωμίσουμε
Το απόγευμα όμως ήρθε η καλή μας η Kalli με την κορούλα της και πήγαμε μέχρι το Λύκειο της Λεοντίου, που είναι σχεδόν δίπλα μας, να παρακολουθήσουμε μια υπέροχη παράσταση με τραγούδια, χορό και διάφορα σκετσάκια από ταινίες του Disney. Στο μουσικό σύνολο έπαιρνε μέρος και η κουμπαρούλα της Kalli μας που έπαιζε υπέροχα πιάνο!!! Οι μικρές οφείλω να ομολογήσω, και η αφεντομουτσουνάρα μου, μαγευτήκαμε από την οργάνωση και την καταπληκτική παρουσίαση και τον υπέροχο συγχρονισμό όλης της ομάδας που αποτελούνταν από παιδάκια στην ηλικία της κόρης της Kalli μέχρι μεγάλους κοντά στην ηλικία μας!!!
Το πιο ωραίο για εμένα ήταν ένα χορευτικό εμπνευσμένο από τη μουσική που ακούγεται στη ταινία "Ο Τελευταίος των Μοϊκανών" αλλά και "Οι Σκιές στο δάσος" όπου όλη η ομάδα φορούσε μαύρα ρούχα με άσπρα γάντια και με ειδικό φωτισμό φαινόντουσαν μόνο τα άσπρα γάντια που παρίσταναν τα ζώα του δάσους αλλά και τα κλαδιά των δέντρων. Ειλικρινά κορίτσια είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!
Ευχαριστώ την Kalli μας για την όμορφη πρόσκληση. Πραγματικά το απολαύσαμε!!!
Η δε κορούλα της έδωσε τη δική της παράσταση. Κάθε φορά που έβγαινε καινούργια ομάδα στη σκηνή εκείνη ρωτούσε αρκετά δυνατά μπορώ να πω "Τι είναι ατό;"
Όταν δε βγήκε έξω η Kalli μας να φέρει τον αντρούλη της εκείνη δεν κρατιόταν με τίποτα. Βρε τι να της λέω ότι η μαμά της πήγε στην τουαλέτα, τίποτα αυτή. Μέχρι που είδε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει από εμένα και τι έκανε το θηρίο; Έσκυψε και πέρασε κάτω από την καρέκλα της για να ξεφύγει από εμένα την αυστηρή που δεν την άφηνα να πάει στη μαμά της
Γυρνώντας πίσω την έπιασα από το μπράτσο για να μη τη χάσω μέσα στο σκοτάδι και μου έριξε ένα βλέμμα εντελώς δολοφονικό
Ευτυχώς όμως κατάφερα να πάρω την Kalli τηλέφωνο και με αυτό ηρέμησε μέχρι να έρθουν μέσα οι γονείς της. Όταν είδε τον πατέρας της φυσικά κόντευε να ξεσηκώσει όλο το θέατρο με τις φωνές της!!! Η δε Kalli κρυβόταν με το πρόγραμμα. Εγώ από την άλλη μεριά την απόλαυσα