Καλά ονειρεύεσαι;
Δεν πείραξα τίποτα.
Δεν πείραξα τίποτα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Aristi2000 έγραψε:πλακα εχετε........
Αλεξάνδρα έγραψε:Καλά ονειρεύεσαι;
Δεν πείραξα τίποτα.
Αλεξάνδρα έγραψε:Εσύ πειραματιζόσουν με τον πίνακα εγώ απλά κοιτούσα.
Μπορεί όταν έκανες preview να άλλαξαν οι ρυθμίσεις.
Έλα chat μπαίνω.
Aristi2000 έγραψε:δεν παει κατασκηνωση βρε σε καμπ του τεννις παει και δεν θελει να συνεχισει
Xara έγραψε:Κατασκήνωση διαβάζω,τέννις κάμπ διαβάζω, και εγώ θέλω κατασκήνωση θέλω να πάρω μία δόση από ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ . Άκους Ελίζα θέλω επειγώντος μία περίοδο ΞΜ!!!!!!!!!!!!!! . Μαζί με τον γιό μου φυσικά και με τις κόρες σου εσύ θα φέρουμε και άλλες μάμαδες με τα παιδάκια τους από το φόρουμ και θα κάνουμε μια ειδική κοινότητα μαμάδες παιδάκια μαζί και θα είμαστε μια χαρούμενη και ξένοιαστη παρεούλα. Τι λες?
Xara έγραψε:Δεν θέλω να έχω κοινοτάρχη η κοινοτάρχισσα, θέλω αυτονομία και δικό μου πρόγραμμα FREE, πρωινό ξύπνημα μετά τις 9 και πρωινό έξω από την κοινότητα φυσικά καθαριότητα από τις καθαρίστριες αυτά για αρχή Ζητάω πολλά????? Οχι πες μου ζητάω πολλά η δόλια???
Αλεξάνδρα έγραψε:Έφαγες 32 σουβλάκια;
Αλεξάνδρα έγραψε:Ξέρω και εγώ γιαυτό σε ρωτάω.
Αλλά σε έχω ικανή εσένα.
μαρια έγραψε: 32 σουβλάκια??????
μαρια έγραψε:Σήμερα παρατήρησα ότι αισίως έχω κάνει post 1000 μυνήματα + ουαου
μαρια έγραψε:αχ είναι πολύ άτιμα όταν τα μαλώνεις και σου κάνουν γλύκιες! και εμένα μια σταλιά είναι και τα ίδια μου κάνει! προχθές της έλεγα να μην κάνει κάτι και της έλεγα μηηη και της έκανα το δάχτυλο έτσι για να καταλαβαίνει και αυτή μου χαμογελούσε και έκανε και αυτή έτσι θα με τρελάνει
Asterakia » Γενικά και αόριστα » Καφές & πολύ Μπλα-Μπλα » Νέα που μας προκύπτουν » Τα καθημερινά νέα μας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης