Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τα καθημερινά νέα μας

+15
PARIS37
Τζοτζομαμά
PINIW
Xara
Αλεξάνδρα
eugenia
biskotaki
Ina
ANTZY
μαρια
xristinaki
tinkerbell
ΚΑΤΙΑ
bebinos
Mamma El
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 37]

176Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 11:53 am

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Καλά ονειρεύεσαι; Shocked
Δεν πείραξα τίποτα. nayghty

177Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 11:54 am

Mamma El

Admin
Admin

Aristi2000 έγραψε:πλακα εχετε........

Τελικά για την κατασκήνωση εσύ δεν μου είπες. goofy tongue

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

178Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 11:57 am

Mamma El

Admin
Admin

Αλεξάνδρα έγραψε:Καλά ονειρεύεσαι; Shocked
Δεν πείραξα τίποτα. nayghty

Και από μόνο του εξαφανίστηκε; Αφού πειράχτηκαν και οι ρυθμίσεις του. Εγώ το είχα ρυθμίσει στα 200Χ200 και ήταν στα 150Χ200 χωρίς να έχω πειράξει εγώ τίποτα. Η Μαρία δεν ασχολείται και χθες εμείς ασχολιόμασταν με τον πίνακα διαχείρισης. Μήπως το άλλαξες χωρίς να το καταλάβεις; Εγώ πάντως δεν πείραξα τίποτα. Φιλάω σταυρό wide smile laughing

Δεν σου τη λέω να ξέρεις. Απλά ψάχνω να βρω τι γίνεται γιατί το έχει ξανακάνει. hmm tongue

179Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 12:00 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Εσύ πειραματιζόσουν με τον πίνακα εγώ απλά κοιτούσα. mad1
Μπορεί όταν έκανες preview να άλλαξαν οι ρυθμίσεις. Evil or Very Mad
Έλα chat μπαίνω. Evil or Very Mad

180Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 12:02 pm

Mamma El

Admin
Admin

Αλεξάνδρα έγραψε:Εσύ πειραματιζόσουν με τον πίνακα εγώ απλά κοιτούσα. mad1
Μπορεί όταν έκανες preview να άλλαξαν οι ρυθμίσεις. Evil or Very Mad
Έλα chat μπαίνω. Evil or Very Mad

kisses kisses kisses kisses kisses

181Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 12:05 pm

Ina

Star Members
Star Members

δεν παει κατασκηνωση βρε σε καμπ του τεννις παει και δεν θελει να συνεχισει

182Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 12:07 pm

Mamma El

Admin
Admin

Aristi2000 έγραψε:δεν παει κατασκηνωση βρε σε καμπ του τεννις παει και δεν θελει να συνεχισει

Αααα πές το έτσι καλή μου. Που να ξέρω εγώ σε τι καμπ πάει; Βάλε και επεξήγηση δίπλα laughing laughing

Ε, αν δεν θέλει μη τη συνεχίσεις κι εσύ. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν θέλει ή αλλιώς το είχε φανταστεί και τώρα βαριέται;

183Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 2:20 pm

Xara

Star Members
Star Members

Κατασκήνωση διαβάζω,τέννις κάμπ διαβάζω, και εγώ θέλω κατασκήνωση θέλω να πάρω μία δόση από ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ lol! . Άκους Ελίζα θέλω επειγώντος μία περίοδο ΞΜ!!!!!!!!!!!!!! help . Μαζί με τον γιό μου φυσικά και με τις κόρες σου εσύ θα φέρουμε και άλλες μάμαδες με τα παιδάκια τους από το φόρουμ και θα κάνουμε μια ειδική κοινότητα μαμάδες παιδάκια μαζί και θα είμαστε μια χαρούμενη και ξένοιαστη παρεούλα. Τι λες?

184Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 2:26 pm

Mamma El

Admin
Admin

Xara έγραψε:Κατασκήνωση διαβάζω,τέννις κάμπ διαβάζω, και εγώ θέλω κατασκήνωση θέλω να πάρω μία δόση από ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ lol! . Άκους Ελίζα θέλω επειγώντος μία περίοδο ΞΜ!!!!!!!!!!!!!! help . Μαζί με τον γιό μου φυσικά και με τις κόρες σου εσύ θα φέρουμε και άλλες μάμαδες με τα παιδάκια τους από το φόρουμ και θα κάνουμε μια ειδική κοινότητα μαμάδες παιδάκια μαζί και θα είμαστε μια χαρούμενη και ξένοιαστη παρεούλα. Τι λες?

Και θα έχουμε κοινοτάρχη το Δημήτρη!! laughing laughing laughing Πάμε; Τον προλαβαίνουμε!! goofy

185Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 2:33 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Δεν θέλω να έχω κοινοτάρχη η κοινοτάρχισσα, θέλω αυτονομία και δικό μου πρόγραμμα FREE, πρωινό ξύπνημα μετά τις 9 και πρωινό έξω από την κοινότητα φυσικά καθαριότητα από τις καθαρίστριες αυτά για αρχή Ζητάω πολλά????? Οχι πες μου ζητάω πολλά η δόλια???

186Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 2:45 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Xara έγραψε:Δεν θέλω να έχω κοινοτάρχη η κοινοτάρχισσα, θέλω αυτονομία και δικό μου πρόγραμμα FREE, πρωινό ξύπνημα μετά τις 9 και πρωινό έξω από την κοινότητα φυσικά καθαριότητα από τις καθαρίστριες αυτά για αρχή Ζητάω πολλά????? Οχι πες μου ζητάω πολλά η δόλια???

Μετά από όσα τραβήξαμε τόσα χρόνια και λίγα ζητάς!! wide smile

187Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:19 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Δηλαδή να συμπεράνω ότι ήσασταν μαζί κατασκηνώτριες ή ομαδάρχισες;
Και από ποιον τραβούσατε, από τα ζουζούνια ή απο τους κοινοτάρχες;

https://asterakia.forumotion.net

188Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:36 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Ήμασταν ομαδάρχισσες. Εγω τα δύο τελευταία χρόνια έγινα κοινοτάρχισσα. Όχι ότι η Χαρούλα δεν μπορούσε αλλά το μεγάλο αφεντικό δεν ήθελε shrugging

Πάντως πιστεύω ότι με τη Χρύσα μια χαρά πέρναγε Very Happy

Από ποιον τα τραβούσαμε ε; Από όλους καλέ. Από τα πιτσιρίκια, από τις ομαδάρχισσες εγώ, από τους Αρχηγούς, υπαρχηγούς και τη διεύθυνση της κατασκήνωσης.

Αλλά περάσαμε και 4-5 χρόνια τζάμι. Με τις παρεούλες μας, με τα μπανάκια μας, με το τζάμπα φαγητό μας, βγάλαμε και χαρτζηλίκι, φάγαμε και τα σουβλάκια μας laughing

Μαρή Χαρούλα τα θυμάσαι τα 32 σουβλάκια; Shocked Σοκ έπαθε η τηλεφωνήτρια! laughing

189Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:50 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Έφαγες 32 σουβλάκια; Shocked

190Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:51 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αλεξάνδρα έγραψε:Έφαγες 32 σουβλάκια; Shocked

Πας καλά; laughing laughing laughing laughing

Ήμασταν περίπου 15 άτομα βρε!! wide smile

191Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:53 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Ξέρω και εγώ γιαυτό σε ρωτάω. Shocked
Αλλά σε έχω ικανή εσένα. laughing

192Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:55 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αλεξάνδρα έγραψε:Ξέρω και εγώ γιαυτό σε ρωτάω. Shocked
Αλλά σε έχω ικανή εσένα. laughing

Εγώ να φάω τόσα σουβλάκια; Shocked Εδώ ούτε το ένα δεν μπορώ καλέ!! Φουσκώνω. Μη κοιτάς που είμαι χοντρούλα. Είμαι γλυκατζού. Αυτό με έχει χαλάσει tongue

193Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 3:55 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Α δηλαδή τσακίζεις 5 - 5 τις τούρτες; laughing

194Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 4:03 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

ΩΡΑΙΕς ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ, ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΈΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 27 ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.

195Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 5:56 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

shocked 32 σουβλάκια??????

196Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουν 30, 2009 6:58 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

laughing laughing laughing laughing

197Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 01, 2009 8:20 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

μαρια έγραψε:shocked 32 σουβλάκια??????

Για 15 άτομα. Μην το ξεχνάς. wide smile

Φιλενάδα μη μου πας κόντρα γιατί έχω τα νεύρα μου σήμερα. Έτσι και μου πουν τίποτα στραβό στο γραφείο θα τους πάρει ο δ....... Evil or Very Mad

198Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 01, 2009 11:27 am

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Εγώ θά βάλω το θέμα επι τάπητος και θα το θέσω σωστά...
Καλά τελειώς κουλή η τηλεφωνήτρια; 15 άτομα, 32 σουβλάκια, εννοείτε σάντουιτς ε;
Ή πως τα λετε καλαμάκια; Γιατι εμείς εδώ αλλιώς τα λέμε...
Πάντως ο καθένας απο δύο βγάινει περίπου, μια χαρά νορμάλ!!!
Πάμε παρακάτω, δηλαδή εσείς όλες ξέρετε ποια είναι η Χρύσα; Και δε ρωτάτε; Εγώ αυτή την απορία έχω... αλλά εσάς σας άνοιξαν την όρεξη τα σουβλάκια!!!
Και στο τέλος να ρωτήσω... η φιλενάδα σου σου πάει κόντρα, στη δουλειά θα την πληρώσουν; laughing
Όποιος βρίσκεται κοντά θα την πληρώσει τη νύφη; tongue

https://asterakia.forumotion.net

199Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 8:25 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Σήμερα παρατήρησα ότι αισίως έχω κάνει post 1000 μυνήματα + boom ουαου goofy

200Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 9:08 pm

Ina

Ina
Star Members
Star Members

τοσα πολλα?

201Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 9:30 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

μαρια έγραψε:Σήμερα παρατήρησα ότι αισίως έχω κάνει post 1000 μυνήματα + boom ουαου goofy

clap clap clap clap clap clap Μπράβο Μαράκι! Αυτό είναι που λένε τα χίλιασες. fighting fighting fighting fighting

Εδώ να φανταστείς η συνονόματη σου νεραϊδούλα έχει κάνει 1200 κάτι ποστ και δεν το έχει πάρει χαμπάρι. goofy goofy

Ιουλία εύχομαι και εσύ σύντομα να τα χιλιάσεις!! kisses

202Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 9:56 pm

Ina

Ina
Star Members
Star Members

θα το προσπαθησω pray

203Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 10:18 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses kisses little hug little hug little hug little hug little hug little hug little hug

είμαι εδώ όπως λένε από τα γεννοφάσκια του forum αυτού goofy goofy και η παρέα μας είναι η πιο σούπερ group hug

όσο μου δίνετε θάρρος εγώ θα γράφω σας προειδοποιώ! εντάξει? Laughing fighting

204Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Ιουλ 21, 2009 10:32 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Δε βλέπεις εγώ που παραπήρα θάρρος. Κοντεύω να φτάσω τα 4.000 και ούτε που το κατάλαβα goofy

Γιατί γίνομαι κακιά με τις μικρούλες μου; Μήπως τελικά είμαι όντως τόσο κουρασμένη; Αλλά και εγώ δεν μπορώ. Θέλω τουλάχιστον κάποια ώρα το βράδυ δικιά μου ή με τον άντρα μου. Τώρα λόγω ζέστης τις αφήνουμε να ξαπλώνουν στο κρεβάτι μας μέχρι να νυστάξουν για να δροσίζονται από το κλιματιστικό.

Όμως σηκώνουν κυριολεκτικά την πολυκατοικία στο πόδι. Φτάνουμε κάθε φορά με τον άντρα μου να τσιρίζουμε για να σταματήσουν, να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν επιτέλους. Τις βραδιές που είναι εδώ ο μπαμπάς τους ηρεμούν σχετικά εύκολα. Αλλά όταν λείπει όπως σήμερα γίνεται το έλα να δεις.

Εμένα δεν με ακούνε καθόλου με αποτέλεσμα όπως τώρα να τις στείλω να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους μετά από 1 1/5 ώρα παρακάλια και φωνές. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. :sad:

Τελικά γιατί ακούνε τον πατέρα τους περισσότερο από εμένα; Δεν μπορώ να επιβληθώ στις κόρες μου; Και τότε τι κάνω; Απλώς υπάρχω για να τις κανακεύω, να τις ταϊζω, να τις ποτίζω κλπ. Και η πειθαρχία η δική μου που είναι; Τι θα μάθουν από εμένα; Πως θα τους θέσω όρια όταν από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί.

Αν ρωτήσετε τη Χαρούλα δεν ήμουν έτσι στην κατασκήνωση. Θα μου πείτε τα ξένα παιδιά λειτουργούν αλλιώς από τα δικά μας. Αλλά τόσο μεγάλη διαφορά πια. Rolling Eyes Νιώθω ότι έχω χάσει πλέον τη μπάλα και όσο και να χαλάω τη φωνή μου με τσιρίδες εκείνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να τους στερώ ουσιαστικά πράγματα και όχι να με πιάνουν τύψεις αν έχω τάξει να τις πάω κάπου και στο τέλος υποκύπτω. Πρέπει να μάθουν που είναι και τα δικά μου όρια.

Τελικά έχω αργήσει ή έχω χρόνο ακόμα να διορθώσω τα πράγματα;

205Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 7:48 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Ελα βρε Ελιζα ετσι ειναι ολα τα παιδακια.Και τα δικα σου ειναι πολυ ησυχα και υπακουα .Που να δεις τι μαχες δινω εγω με την Αριστη τιποτα δεν κανεις λαθος απλως εμεις ειμαστε κουρασμενες και δεν εχουμε την υπομονη να τα ακουσουμε.
Μην στεναχωριεσαι little hug

206Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 8:27 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Όχι τίποτα άλλο, θα με ακούει και η γειτονιά και θα λέει τι τραβάνε τα καημένα τα παιδάκια. :sad:

Πάντως με ένα δημοσίευμα που έχω διαβάσει δεν έχω ξεπεράσει τα όρια. Λέει ότι αν τα παιδιά μετά από ένα μάλωμα δεν σας "φοβούνται" και σας αγκαλιάζουν, σας φιλάνε κλπ πάει να πει ότι έχουν καταλάβει για ποιο λόγο τα μαλώσατε και ότι εξακολουθείτε να τα αγαπάτε κι εσείς και ότι απλά ήσασταν πιο αυστηροί. Νομίζω το έχω δημοσιεύσει και εδώ. Να το διαβάσετε κορίτσια. Θα ψάξω να το βρω να σας παραπέμψω.

Χθες το βράδυ μετά τις φωνές ήρθε η Ναντίνα δίπλα μου στον καναπέ και μου έλεγε ότι θέλει να είναι δίπλα μου, να με χαϊδεύει, να με αγκαλιάζει, να με φιλάει. Ε, δεν λιώνεις μετά από όλα αυτά; Το πρωί η Νεφέλη μου ήταν όλο αγκαλιές και φιλάκια. Πως να μην νιώθω τύψεις που τις μαλώνω μετά από αυτά; :sad:

207Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 12:27 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

αχ είναι πολύ άτιμα όταν τα μαλώνεις και σου κάνουν γλύκιες! και εμένα μια σταλιά είναι και τα ίδια μου κάνει! προχθές της έλεγα να μην κάνει κάτι και της έλεγα μηηη και της έκανα το δάχτυλο έτσι nayghty για να καταλαβαίνει και αυτή μου χαμογελούσε και έκανε και αυτή έτσι nayghty θα με τρελάνει goofy

208Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 12:34 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

μαρια έγραψε:αχ είναι πολύ άτιμα όταν τα μαλώνεις και σου κάνουν γλύκιες! και εμένα μια σταλιά είναι και τα ίδια μου κάνει! προχθές της έλεγα να μην κάνει κάτι και της έλεγα μηηη και της έκανα το δάχτυλο έτσι nayghty για να καταλαβαίνει και αυτή μου χαμογελούσε και έκανε και αυτή έτσι nayghty θα με τρελάνει goofy

laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing

Καλέ μας πουλάνε και μας αγοράζουν μια χαρά!! Από την κοιλιά κιόλας. Εχεις δει την κόρη μου τι πονηρό βλέμα έχει; goofy

209Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 8 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Ιουλ 22, 2009 2:07 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Αχ τι ωραία είναι αυτά που λέτε τα διαβάζω και γελαώ.
Εμένα το μωρό μου είνι νινί ακόμα δεν με κάνει να τρελένομαι και να φωνάζω άλλα θα έρθει που θα πάει .
Αλλα τώρα μου γελάει και τρελένομαι και δεν έχει δοντάκια άκομα ειναι φαφουτικό και έχει τρομερή πλάκα. Είναι ζούζουνος και με τρελένειι.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης