Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τα καθημερινά νέα μας

+15
PARIS37
Τζοτζομαμά
PINIW
Xara
Αλεξάνδρα
eugenia
biskotaki
Ina
ANTZY
μαρια
xristinaki
tinkerbell
ΚΑΤΙΑ
bebinos
Mamma El
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 37]

326Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 3:37 pm

Mamma El

Admin
Admin

mamaleyteraki έγραψε:

Εεεεεεεεε λα να σε κατατάξω και εσένα στην
Δίωξη κουτσομπολίστικου εγκλήματος

Υπάρχει κάτι τέτοιο; laughing laughing laughing

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

327Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 3:40 pm

μαρια

Star Members
Star Members

Mamma El έγραψε:
mamaleyteraki έγραψε:

Υπάρχει κάτι τέτοιο; Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700

Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700

Τι καλά που είστε μέσα και τα λέμε Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 512881

328Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 3:54 pm

mamaleyteraki

Star Members
Star Members

Mamma El έγραψε:
mamaleyteraki έγραψε:

Υπάρχει κάτι τέτοιο; laughing laughing laughing

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ /???????
ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ..

329Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 3:55 pm

mamaleyteraki

Star Members
Star Members

μαρια έγραψε:
Mamma El έγραψε:
mamaleyteraki έγραψε:

Υπάρχει κάτι τέτοιο; Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700

Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700

Τι καλά που είστε μέσα και τα λέμε Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 512881

.ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΔΩ

330Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 3:56 pm

Mamma El

Admin
Admin

mamaleyteraki έγραψε:

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ /???????

Αχά σε πιάσαμε τώρα! laughing laughing laughing
Ναι παιδί μου, μέλι στάζουμε δε βλέπεις; goofy
Αν δεν ήμασταν γλυκές χρυσή μου δεν θα ήμασταν και 100 κιλά wide smile laughing

331Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 4:05 pm

mamaleyteraki

Star Members
Star Members

Mamma El έγραψε:
mamaleyteraki έγραψε:

Αχά σε πιάσαμε τώρα! laughing laughing laughing
Ναι παιδί μου, μέλι στάζουμε δε βλέπεις; goofy
Αν δεν ήμασταν γλυκές χρυσή μου δεν θα ήμασταν και 100 κιλά wide smile laughing

Αα το ήθελα και το μαρτύρησα δεν μου ξέφυγε απλά έχουμε προκήρυξη τελευταία και ζητάμε άτομα ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ -ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ youhoo youhoo youhoo

Υ.Γ στείλτε μου πμ να δεχτούμε την αίτηση σας σεμινάρια θα ξεκινήσουμε άμεσα

Όσο για το γλυκιά αν δεν ήταν εστί δεν θα το έλεγα για φιοριτούρα nayghty

Εχω το θάρρος τις γνώμης , στηρίζω καλά τις απόψεις μου.
Θα το δεις στην ποριά ......
Δεν χαϊδεύω κανενός αυτιά και δεν γλύφω κανέναν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ nayghty wide smile

332Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 07, 2010 4:12 pm

Mamma El

Admin
Admin

mamaleyteraki έγραψε:Όσο για το γλυκιά αν δεν ήταν εστί δεν θα το έλεγα για φιοριτούρα nayghty

Εχω το θάρρος τις γνώμης , στηρίζω καλά τις απόψεις μου.
Θα το δεις στην ποριά ......
Δεν χαϊδεύω κανενός αυτιά και δεν γλύφω κανέναν ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ nayghty wide smile

oregonian oregonian oregonian
little hug little hug little hug little hug
kisses kisses kisses kisses
thanks hearts hearts hearts worship

333Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 13, 2010 7:08 pm

μαρια

Star Members
Star Members

Ο αντρούλης μου σήμερα ήταν πρωινός. Εγώ με το που άνοιξα τα ματάκια μου ήρθανε η πεθερά μου με τον πεθερό μου (τους περίμενα εννοίτε Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_wink ) και αναλάβανε και την μικρή και το σπίτι! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 618344 Με βοήθησε και κάναμε ένα φρεσκαρισματάκι, τι καλά! Είχε και ωραία μέρα και έκανε και μπαλκόνια.
Φάγαμε το μεσημέρι και τώρα η μικρή και ο άντρας μου κοιμούνται. Εγώ εδώ να μάθω τα νέα σας Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 14333

334Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 13, 2010 7:17 pm

Mamma El

Admin
Admin

Καλέ η μικρή ακόμα κοιμάται; Shocked
Και το βράδυ; Θα το ξενυχτήσετε μου φαίνεται.
Εμένα πλέον δεν κοιμούνται το μεσημέρι αλλά το βράδυ πέφτουν ξερές. goofy

335Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 13, 2010 7:23 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

...και μόλις ξύπνησε. Επειδή ήταν ο παππούς και η γιαγιά στο σπίτι ήταν ξεσηκωμένη και δεν κοιμήθηκε νωρίς όπως συνηθίζει. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 365532

336Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 13, 2010 7:24 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Καλά ξενύχτια λοιπόν σήμερα!
Έχει αδυναμία στον παππού ε; trilly

337Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 20, 2010 12:21 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Εχθές είχε πάρα πολύ καλό καιρό και ωραίο ήλιο και κατεβήκαμε με την Έλλη και μια φίλη με τον γιο της στο καροτσάκι και περπατήσαμε μέχρι την παραλία, είπιαμε το καφεδάκι μας και επιστρέψαμε το μεσημέρι. Ωραία ήταν, τέτοιες μέρες να μας κάνει να ξεσκάμε Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 314842 Η Έλλη μεσημέρι και βράδυ έκανε κάτι ωραίους ύπνους από μόνη της, μια χαρά ήτανε, θέλει και αυτή το έξω της!

Για σήμερα προς το παρόν στο σπίτι, τώρα που σηκώθηκε ο άντρας μου θα κάνω καμιά δουλειά, συμμάζεμα γιατί όπου και να κοιτάξεις παντού παιχνίδια βλέπεις! - σκούπα - μαγείρεμα και το απόγευμα θα πάμε στο πάρτυ της φίλης μας εορτάζουσας Ευγενείας της συμφουσκίτσας μας tinkerbell! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 2839 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 591721 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826255

338Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Σαβ Φεβ 20, 2010 8:37 pm

mamaleyteraki

Star Members
Star Members

ΜΑΡΑΚΙ τι όμορφη η βόλτα σας την κατά ευχαριστήθηκε η μικρούλα….!!!
Και εμείς κάναμε βόλτες και χτες και σήμερα
Χτες δυστυχώς δεν κάθισε φρόνιμα στην εκκλησία ανάψαμε 20 κεριά …!!! shocked

φίλησε πάνω από 100 φάρες τις εικόνες shocked

και μετά ανέβηκε πάνω στο ιερό στον παπά Evil or Very Mad Evil or Very Mad εεεεεε δεν γινόταν φύγαμε άρον τι άρον

έβαλα και εγώ τέρμα στην ΝΕΤ την ακολουθία των χαιρετισμών και τους ευχαριστήθηκα happy

339Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Φεβ 23, 2010 10:40 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Σήμερα το πρωί ανέβηκα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, εξ ου και η αργοπορία, για να πάρω ένα χαρτί για τη σύνταξη του πατέρα μου!
Και τζάμπα η ταλαιπωρία.
Έχουν στάση εργασίας μέχρι τις 11 102
Αύριο απεργούν οπότε μετατίθεται για την Πέμπτη. Το καλό που τους θέλω να είναι εκεί! ahh1

340Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τετ Φεβ 24, 2010 11:52 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Σήμερα ήρθε ο πεθερός μου από το σπίτι και κράταγε μια σακούλα με ρούχα για τι μικρές. Και όχι απλά ρούχα, καθημερινά, αλλά ότι πιο καλό βρήκε η πεθερά μου το πήρε. 102
Βρε μανία που έχει αυτή η γυναίκα με τους ταφτάδες και τα τούλια. Όχι ευτυχώς δεν έχουν τα προηγούμενα αλλιώς.....θα την είχα πνίξει!
Αλλά δεν μπορούν να φορεθούν καθημερινές στα σχολεία. Μα καλά τι σκέφτεται αυτή η γυναίκα όταν ψωνίζει για τις μικρές; bigw
Τεσπα και πάλι ευτυχώς που έχουμε δύο πάρτι το ΣΚ και θα τα φορέσουν εκεί. Αλλιώς θα τα έτρωγε το σκοτάδι της ντουλάπας!
Ναι kalli καλά διαβάζεις! Και δεύτερο πάρτι την Κυριακή! Ποιος τη χάρη μας; tongue

341Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 12:57 am

mamaleyteraki

Star Members
Star Members

Mamma El έγραψε:Σήμερα ήρθε ο πεθερός μου από το σπίτι και κράταγε μια σακούλα με ρούχα για τι μικρές. Και όχι απλά ρούχα, καθημερινά, αλλά ότι πιο καλό βρήκε η πεθερά μου το πήρε. 102
Βρε μανία που έχει αυτή η γυναίκα με τους ταφτάδες και τα τούλια. Όχι ευτυχώς δεν έχουν τα προηγούμενα αλλιώς.....θα την είχα πνίξει!
Αλλά δεν μπορούν να φορεθούν καθημερινές στα σχολεία. Μα καλά τι σκέφτεται αυτή η γυναίκα όταν ψωνίζει για τις μικρές; bigw
Τεσπα και πάλι ευτυχώς που έχουμε δύο πάρτι το ΣΚ και θα τα φορέσουν εκεί. Αλλιώς θα τα έτρωγε το σκοτάδι της ντουλάπας!
Ναι kalli καλά διαβάζεις! Και δεύτερο πάρτι την Κυριακή! Ποιος τη χάρη μας; tongue

Τελικά η παγετέ και το φρουρού δεν είναι μονό μανία τις επαρχιώτισσας γιαγιάς …………..? :O): :O):

342Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 9:50 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Γιατί σου είπε κανένας ότι είναι Αθηναία η γιαγιά μας; :O):
Από την Αρκαδία είναι και το περηφανεύεται κιόλας! goofy Προς Θεού δεν έχω τίποτα με τους Αρκάδες, με την πεθερά μου έχω! laughing

Χθες το βράδυ η Ναντίνα ανέβασε λίγο πυρετό και σήμερα την άφησα με τον μπαμπά της! Ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα γιατί έχουμε και εξόδους το ΣΚ. Πάντως το πρωί που σηκώθηκε ήταν ήδη καλύτερα! trilly

343Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 3:12 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Ελίζα μου,

περαστικούλια για την Ναντίνα, εύχομαι να είναι καλύτερα. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 519942 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 83481

344Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 4:44 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Και εγώ το εύχομαι pray pray

345Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 4:57 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 645861fu661ex79q Ναντίνα Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 519942

346Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 4:59 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

kisses kisses kisses Μαράκι μου! little hug little hug

347Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 5:18 pm

Kalli

Kalli
Admin
Admin

Και 2ο πάρτυ ; Είδαν καλά τα ματάκια μου ; Χαράς το κουράγιο σας ! Πάντως εάν τους βάλεις αυτά τα ρουχαλάκια στο πάρτυ δεν ξέρω κατά πόσο θα επιζήσουν! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700 Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700

Εμείς σήμερα είναι μια καθημερινή ημέρα... αλλά πρέπει να τρέξω για να τακτοποιήσω κάποιες λεπτομέριες για το παρτάκυ! Τούρτα, δωράκια... τέτοια πράγματα. Να δω πώς θα τα προλάβω Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 618344 Λούις θα γίνω! Σπίντι Γκονζάλες! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700
Σήμερα την τούρτα και αύριο τα δωράκια; μμμ αύριο θα έχω και κομμωτήριο όμως στις 6 το απόγευμα, να μην είμαι περιποιημένη μαμά στο πάρτυ; Όχι τίποτα άλλο η ρίζα έχει βγει 5 πόντους Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 957451 ... με βλέπω να πηγαίνω σήμερα για όλα... και ο μπαμπάς στο σπίτι με τα παιδιά Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 495456

http://myownkallisblog.blogspot.com

348Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 7:14 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

περιμένουμε νέα σας , από το πάρτυ, για το πως περάσατε εντυπώσεις.
Σε παιδότοπο θα είναι αν κατάλαβα σωστά , η τούρτα τι σχέδιο ζήτησε η μικρή ή ήταν επιλογή της μαμάς. Όταν έρθει και η δική μας σειρά , θα μου δίνετε ιδέες και ωραία πάρτυ.
Κάλλι και φωτογραφίες να μας βάλεις όπως και έκανε και η Ελίζα από το πάρτυ της Ναντίνας.
Καλά να περάσετε Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 519942

Ελίζα περιμένουμε νέα σου και νεοτερα για την Ναντίνα. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 519942

349Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Πεμ Φεβ 25, 2010 10:06 pm

Kalli

Kalli
Admin
Admin

Την τούρτα την παραγγείλαμε... σχήμα στρογγυλό με την Barbie απάνω από την Fairytopia! Έχουμε κολλήσει τελευταία με αυτήν την ταινία, δεν βλέπουμε τίποτα άλλο Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 417920

Σε παιδότοπο θα γίνει το πάρτυ, καλά κατάλαβες! Δεν είχα κουράγια για το σπίτι Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_cry

Εννοείτε πως θα πούμε τα νέα μας! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 495456

350Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 12:08 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Η Ναντίνα είναι καλύτερα, η μαμά πάλι όχι.
Και τα έχει με το αφεντικό της για άλλη μια φορά. Evil or Very Mad

351Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 12:46 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Kali με το καλό το παρτάκι σας! Πως πάνε οι προετοιμασίες σου?

Ελιζάκι μου τι να σου πω, καλή δύναμη όπως πάντα με τον τρελό που έχεις μπλέξει!

Το φαγητάκι μου είναι έτοιμο, ο αντρούλης μου έφυγε για την δουλειά και εγώ έχω λίγο συμαζεματάκι και ίσως μετά βγω λιγάκι με την μικρή μου και μια φίλη με τον μπεμπάκο της. Ο ήλιος σήμερα είναι φοβερός μην τον χάσουμε! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 618344

352Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 12:48 pm

eugenia

eugenia
Star Members
Star Members

μαρια έγραψε:ίσως μετά βγω λιγάκι με την μικρή μου και μια φίλη με τον μπεμπάκο της. Ο ήλιος σήμερα είναι φοβερός μην τον χάσουμε! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 618344

Αχχχ ο ηλιος ειναι οντως πολυ καλος !!! να βγειτε Μαρακι... για μας που ειμαστε στο γραφειο.. ειναι ενα και το αυτο !!! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_cry

353Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 12:55 pm

μαρια

μαρια
Star Members
Star Members

Πόσο σε καταλαβαίνω Ευγενεία μου, μπορεί τώρα να μην δουλεύω αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που είμουνα στην δουλειά (στην προτελευταία μου) και όχι απλά δεν μπορούσα να βγώ βόλτα αλλά εκεί που είμουν χωμένη ούτε το φως της μέρας δεν μπορούσα να δώ..... Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Kopfschuettel

354Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 12:58 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

μαρια έγραψε:Πόσο σε καταλαβαίνω Ευγενεία μου, μπορεί τώρα να μην δουλεύω αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που είμουνα στην δουλειά (στην προτελευταία μου) και όχι απλά δεν μπορούσα να βγώ βόλτα αλλά εκεί που είμουν χωμένη ούτε το φως της μέρας δεν μπορούσα να δώ..... Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Kopfschuettel

Και εγώ χωμένη είμαι και δεν βλέπω το φως της μέρας. Ευτυχώς που βγαίνω στο μπαλκόνι για τσιγαράκι να λέτε!
Τώρα τρώω το φαγάκι μου και τους έχω όλους γραμμένους! innocent

355Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 1:03 pm

eugenia

eugenia
Star Members
Star Members

Κοιταξτε.. εγω εργαζομαι στον Πειραια και μπορω να πω οτι το γραφειο ειναι σε προνομιακη θεση.. εχει θεα ολο το Πασαλιμανι !!! Ομως ειναι τραγικο να βλεπεις καραβακια να πηγαινουν και να ερχονται.. περαστικους να βολταρουν.. ο ηλιος σαν καρπουζι πανω απο το κεφαλι σου.. και εσυ να βγαζεις actual cost πλοιου και να ετοιμαζεις budget !! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_twisted ΕΛΕΟΣ Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_evil

356Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Παρ Φεβ 26, 2010 1:06 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Ευγενία να 'ξερες πόσο σε νιώθω! little hug

357Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Κυρ Φεβ 28, 2010 12:40 pm

tinkerbell

tinkerbell
Admin
Admin

Να πω κι εγώ τον καημό μου; Που λέτε κορίτσια θυμήθηκα να παω στο γυναικολόγο μου μετά απο ενάμιση μηνα, την π ροηγο΄πυμενη φορά έκανα 2 μήνες... Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_eek είμαι πολύ κουλ εγκυούλα, μου φαίνεται!!!
Το θέμα μας είναι ότι σε ενάμιση μήνα έβαλα 5 κιλά λέει, εντάξει 5 δεν έβαλα γιατί αυτή τη φορά φορούσα τις δερμάτινες τις βαριές τις μπότες μου και η ζυγαριά έδειξε παραπάνω αλλά όπως και να΄χει ένα τετράκιλο το έβαλα και η βοηθός του γιατρού μου μου είπε να φροντίσω να βάλω μόνο μισό κιλό τις επόμενες 15 μέρες γιατί τώρα που η πλησιάζει η πιο μεγάλη ώρα, θέλει να με βλέπει πιο συχνά... να πω την αλήθεια, στο φαγητό δεν έχω περιοριστεί αλλά την άλλη φορά που θα πάω στο γιατρό θα βάλω ελαφριά παπουτσάκια!!! Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 826700
Ο καημός μου εμένα άλλος είναι, κάθε βράδυ με πιάνουν φοβερές κράμπες και στις δύο γάμπες ταυτόχρονα και πρέπει να σηκώνομαι και να κοπανιέμαι σαν το χταπόδι, να βάζω όλο μου το βάρος και να περπατάω σαν το φάντασμα μες στη νύχτα για να μου περάσει... και μετά κουτσάινω για πόσες μέρες απο τον πόνο. Φοβάμαι ότι θα πάθω καμία θρόμβωση στο τέλος, πολύ χάλια η κατάσταση, και όλη μέρα δεν κάθομαι, αλλά δεν είναι θέμα κούρασης λέει ο γιατρός, είναι έλλειψη μαγνησίου και παίρνω συμπλήρωμα αλλά πάλι τα ίδια και όταν θυμάμαι την κράμπα την ώρα της επισκληριδίου... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Icon_cry

https://asterakia.forumotion.net

358Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Μαρ 02, 2010 9:00 pm

giotanik33

giotanik33
Star Members
Star Members

Ξεκινήσαμε σήμερα να πάμε στο alloufunpark και ήταν κλειστό. Πήγαμε τελικά σε ένα πάρκο στο Κερατσίνη. Πάρκο Σελεπίτσαρι. Κορίτσια ήταν τέλειο. Περιφραγμένο, με πολλές κούνιες και τα σχετικά, άπλα για παιχνίδι, καφετέρια. Το χαρήκαμε πολύ. Λέμε να το κάνουμε στέκι...

359Τα καθημερινά νέα μας - Σελίδα 14 Empty Απ: Τα καθημερινά νέα μας Τρι Μαρ 02, 2010 9:13 pm

Kalli

Kalli
Admin
Admin

Γιωτούλα το πάρκο που λες είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μας και έχουμε πάει κι εμείς πολλές φορές με τα παιδιά. Όντως είναι πολύ ωραίο! Προσοχή μόνο στα χαλίκια που έχουν στις κούνιες! Ήμαστε παθούσες και εγώ και η κόρη μου!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 37]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης