Α, ρε Μαράκι πολύ μου έλειψες!!! Με την πρώτη ευκαιρία θα σε πάρω τηλεφωνάκι να τα πούμε!!! Άντε να΄ρθειτε και καμία βολτίτσα να σας δούμε, να παίξουν και οι μικρές!!! Να τις βουτήξουμε κιόλας, ο μπαμπάς μας πήρε πισίνα με τσουλήθρα και ντους φώκια γι΄αυτόν και την κόρη του, μια οβαλ τεράστια, 2,5 μέτρα έπι 1.75 και μου έκλεισαν το μπαλκόν (μαζι με ένα σπιτάκι που είναι για να παίζει με την άμμο με κουβαδάκια), κάθε απογευμα τη γεμίζουν και βουτιούνται!!! Εγώ πάλι της πήρα ένα τεράστιο φουσκωτό κάστρο και έκλεισα το σαλόνι και για να με ξεπεράσει, της πήρε ένα μηχανάκι της peg perego γιατί είδε ένα παιδάκι στο πάρκο και ζήλεψε, με αποτέλεσμα να μη θέλει τώρα ούτε το αυτοκινητάκι της peg perego, ούτε το ποδήλατο που τη σπρώχνουμε, ούτε αυτό με τις βοηθητικές ρόδες που ακόμα δεν ξέρει να το οδηγάει αλλά αφού το ζήτησε το παιδί, της το πήρε. Εδώ της πήρε πατίνι καλέ, που η Ευγενία ούτε να τρέξει δε μπορεί, δε θέλει μάλλον η τεμπέλα, περπατάει γρήγορα, πατίνι θα κάνει; Με έχει φρικάρει... αφού το έχει καταλάβει και τις προάλες βλέπει ένα αεροπλάνο η Ευγενία να απογειώνεται γιατί απο το μπαλκόνι μας φαίνεται το αεροδρόμιο και τα αεροπλάνα να περνάνε πάνω απο το Θερμαϊκό κι εμείς της λέμε πως πήγαμε με ένα τέτοιο πέρυσι στην Κω, και φωνάζει η Ευγενία "αεροπλάνο, αεροπλάνο"... και της λέει κι ο μπαμπάς της "αεροπλάνο θες παιδί μου; Να σου πάρω ένα;" και εγώ απαντάω "πράγματι μόνο αεροπλάνο δεν έχει το παιδί" και μου λέει "το ήξερα ότι θα το πεις αυτό!!!"
Κορίτσια δε χωράμε απο τα παιχνίδια πια, δε μπορω να συμαζέψω τον παιδότοπο, παντού νάρκες, παιχνιδάκια, παιχνιδούδια και παιχνιδάρες... κουζίνες, πιάνα, γραφεία, καρέκλες, πλυντήρια, σιδερώστρες, σκούπες, νινάκια, τα κρεββατάκια τους, τα καροτσάκια τους, βιβλία, παραμύθια... να φορτώσουμε να φύγουμε!!! Τα μαγαζιά λιγότερα έχουνε!!! Και κάθε φορά που λέω κάτι, πάει και της παίρνει κι άλλο ένα!!! Τωρα ζητάει τσουλήθρα πιο πολύ αλλά και σπιτάκι θέλει και τραμπάλα, ξέρετε αυτά της little tikes αλλά ευτυχώς δεν έχουμε πία που να τα βάλουμε. Πάλι καλά να λέω που μαζέψαμε τη σκηνή με τα 200 μπαλάκια, κάθε φορά που ερχόταν η γυναίκα να καθαρίσει, απηυδούσε με τα μπαλάκια, τώρα έχουμε δύο κούνιες μες στο σαλόνι... πάρκο, πάρκο!!!