Penaten δε χρησιμοποιώ γιατί έχει παραμπεν και όταν το διάβασα την έκοψα, από όταν ήταν η Ευγενία μωρό. Τώρα τα κακά δεν πρέπει να αλλάζουν χρώμα γι΄αυτό και μου κάνει εντύπωση, και δε φταίει ούτε η πάνα (έχουμε δοκιμάσει τρεις μαρκες και τώρα έχουμε αυτή που μας ταιριάζει) γιατί κάποιες φορές είναι μουσταρδί όπως και στο μωρομάντηλο και πάνω μου γιατί μ΄εχει χέσει ουκ ολίγες φορές αλλά φαίνεται κάποιες φορές κανει και κάποια πράσινα, αλλά δεν έτυχε να τα δω αλλού εκτός πάνας.
Τώρα, το θέμα γουλίτσα είναι φυσιολογικό εφόσον όπως λένε το γαλατάκι γυρίζει απο το στομαχάκι και αν ειχε κάτι, πίστεψε με, θα έκλαιγε και θα διαμαρυρόταν έντονα. Αλλά εγω πιστεύω ότι φταίει και το ότι είναι καλοφαγάς όπως το λες εσύ, λαίμαργος θα το έλεγα εγώ, αφού να φανταστείς οι γιατροί λένε να τρώει 20 ml για κάθε κιλό βάρους, θα έπρεπε να τρώτε 60 απο το μαιευτήριο, όπως ξεκινάει δηλαδή και αν είστε τώρα 4 κιλά, θα έπρεπε να τρώει 80 αλλά αυτός τρώει 120. Και βέβαια καλά κάνεις αφού τα ζητάει και δεν του δημιουργούν πρόβλημα και δεν τα βγάζει και αν δεις ότι έχει αυτό το προβληματάκι που έγραψες σε άλλο ποστ με το ρέψιμο, να του τα δίνεις με διαλλειματάκια, αν συμβιβάζεται βέβαια. Εγώ θυμαμαι που η Ευγενία ήταν λαίμαργη και ο παιδίατρος μου είχε πει πόσο να την ταίζω και ας έκλαιγε και ας ήθελε παραπάνω, όσο πρέπει για την ηλικία και το βάρος της, μου είχε πει. Αν μου το έλεγε τώρα που είμαι πιο έμπειρη μανούλα, θα έκανα ότι εγώ κρίνω. Για τον μικρό μου είπε ας πούμε να του δίνω πιπίλα και να τον ξεγελάω και να μην τον έχω όλη την ώρα στο στήθος για να μάθει να τρώει ανα τρεις ώρες σωστά μεγάλα γεύματα και να μην αποκοιμιέται αλλά να που το μωράκι είχε πρόβλημα και γι΄αυτό έτρωγε με διαλλείματα και δε μπορούσε να χωνέψει και γι΄αυτό ξυπνούσε κι έκλαιγε και ρευόταν με δυσκολία. Τώρα πάλι, να πω και το παράδειγμα της κόρης του ξαδέρφου του άντρα μου που της δίνανε και τις δίνανε και λέγανε με περηφάνει πόσο τρώει και πόσο γάλα πίνει και ενώ είναι 8 μήνες πιο μικρή απο την Ευγενία, απο τότε που έπινε γάλα μόνο, πριν τους έξι μήνες, έπινε παραπάνω απο την Ευγενία και όταν άρχισε να τρώει δεν το συζητώ και έγινε ένα μωράκι τώρα, που ήταν και απο πιο μικρό δηλαδή, δεν ξέρω αν χρησιμοποιούν τη λέξη παχύσαρκο για τόσο μικρά και αν δεν είναι υγειινό αλλά ας πούμε ότι τα μάγουλα της κοντεύουν να σκάσουνε και παραείναι στρουμπούλω, εντάξει εμένα αυτό δε μου αρέσει γιατί πιστεύω ότι έχει ανοίξει το στομαχάκι του και όταν μεγαλώσει θα συνεχίσει να είναι κάπως υπέρβαρο και μακάρι να βγω ψεύτρα.
Εμάς είναι να΄ρθει αύριο ο παιδίατρος και θα έχουμε νέα. Σημερα σαραντίσαμε!!! Καλά μας σαράντα μπεμπάκο μου!!! Αλήθεια Βασω, εσάς τον είδε στις 20 μέρες και τώρα πρέπει ξανά στις 40, ε; Ααα, και γουστάρω πολύ τα ταυράκια!!! Εμένα που είναι κριαράκι, να δω τι θα μου βγει!!!
Χαρά μου, σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!!!
Κάλλη, νομίζω πως είναι πια γεγονός, απαλλαγήκατε απο τις πάνες!!! Τα καταφέρατε!!! Δεν θα το πιστέψεις πως σε βρήκα στο facebook, μου χτύπησε στο μάτι το άβαταρ σου που είναι ίδιο, αυτά τα κίτρινα λουλουδάκι κάτι μου λένε, κάτι μου θυμίζουν, και μετά διάβασα το όνομα σου!!!