Καλημέρα.
Βάσω μου κράτα γερά, λίγο έμεινε!
Γιωτούλα μετέφερα τη δημοσίευση σου σε άλλο θέμα στην ενότητα "Τα Αστεράκια μας" με τίτλο "Παιχνίδια άλλων παιδιών" ώστε να το συζητήσουμε εκεί με την ησυχία μας και με περισσότερες λεπτομέρειες.
Εμείς περάσαμε ένα όμορφο ΣΚ και πάλι με πολλές εξόδους.
Άνοιξε ο καιρός, η πλατεία είναι δίπλα μας και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε.
Την Παρασκευή το απόγευμα γυρίζοντας σπίτι πέρασα από την πλατεία και συνάντησα δύο καλές φίλες που είχαν βγάλει τα παιδάκια τους να παίξουν. Πήγα σπίτι, έντυσα τις δικές μου και πήγαμε και εμείς. Γυρίσαμε αφού είχε βραδιάσει. Οι μικρές δεν ξεκολλούσαν από εκεί.
Το Σάββατο το πρώι κάναμε μερικές δουλίτσες στο σπίτι, η Νεφέλη διάβασε τα τελευταία μαθήματα που είχε αφήσει, έκανε και μια επανάληψη στα αγγλικά της και το απόγευμα ξανά στην πλατεία. Η Ναντίνα βρήκε σχεδόν όλο τον παιδικό σταθμό εκεί. Το τι παιχνίδι έκαναν πάλι δεν λέγεται.
Κυριακή πρωί βρεθήκαμε για καφεδάκι με τη Χαρούλα του φορουμ μας που είχε να τη δω από τα βαφτίσια του μικρού της. Πήγαμε στη Μαρίνα Ζέας και περάσαμε υπέροχα. Μέχρι και βόλτα με ένα πονυ έκαναν οι μικρές μου.
Περιμέναμε και την Ευγενία μας αλλά εκείνη μας την είχε κάνει για εκτός Αθηνών, στην εξοχή!
Το μεσημέρι ξαπλώσαμε για λίγο να ξεκουραστούμε και το απόγευμα παίξαμε το παιχνίδι του συμμαζέματος! Το ξέρετε; Μιλάμε το δωμάτιο έχει λαμπίκο!
Πριν καλά καλά τελειώσουμε χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν ο μπαμπάς μιας συμμαθήτριας της Νεφέλης. "Πάμε παιδότοπο να δούμε και ποδόσφαιρο;" λέει του άντρα μου! Εκεί ήταν και μια άλλη συμμαθήτρια της Νεφέλης και μέχρι να φύγουμε είχαν γίνει μουσκεμα από τον ιδρώτα! Μέχρι και Σάκη τους έβαλε η ιδιοκτήτρια και έκαναν και χορογραφίες οι δικές μας
Και σήμερα τα κεφάλια μέσα!