Την Παρασκευή το απόγευμα επιτέλους πήγαμε στο σπίτι με τα δικά μας κλειδιά!
Τον είχε πιάσει ο εγωισμός του τον δικό μου και εμένα μου έσπασε τα νεύρα!
Μα καλά αυτός ο άνθρωπος έτσι τη βρίσκει; Τόσα χρόνια είμαι μαζί του αυτό ποτέ δεν μπορώ να το καταλάβω
Το σπίτι δεν είναι τελείως άδειο, έχει κάποια πράγματα ακόμα μέσα, τα οποία θα φύγουν μέχρι σήμερα το απόγευμα.
Με δυο καλές ματιές την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί είδαμε ότι θέλει πολλή δουλειά και συνεπώς και χρήμα!
Υπολογίζουμε περίπου 10.000 με 15.000 ευρώ να μας φύγουν.
Την Κυριακή το πρωί ήρθε και ο ηλεκτρολόγος όπου μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί μας είπε ότι ο τοίχος που θέλουμε να ρίξουμε πέφτει με άνεση και εκείνος θα τραβήξει αλλού τις γραμμές που θέλουμε.
Σήμερα ο άντρας μου πήγε από το μαγαζί του να πάρει ένα πιστοποιητικό για τη ΔΕΗ, εγώ θα βγάλω στον εκτυπωτή ένα σημείωμα ότι πρόκειται να γίνουν εργασίες για να μην ενοχλήσουμε, θα πάει ο άντρας μου να αφήσει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι για να κλείσει θέση για τον κάδο που θα νοικιάσουμε για τα μπάζα και καλώς εχόντων των πραγμάτων ή αύριο το πρωί ή μεθαύριο ξεκινάμε να γκρεμίζουμε!
Και έπονται οι υπόλοιποι μάστορες.
Το κουλό ξέρετε ποιο είναι; Οι τύποι δεν είπαν σε κανέναν ότι μετακόμισαν. Κοινώς ότι το πούλησαν. Και χθες την ώρα που ήταν ο άντρας μου με τον πεθερό μου στο σπίτι και οι πρώην ιδιοκτήτες και μάζευαν τα ασυμάζευτα τους χτύπησε το κουδούνι και ήταν μια θεία τους στην πόρτα, η οποία έπαθε σοκ όταν είδε το σπίτι άδειο!