Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Asterakia
Για να μπορέσετε να διαβάσετε και να απαντήσετε στα θέματα του forum Αστεράκια θα πρέπει να συνδεθείτε.

Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.

Σας περιμένουμε!
Asterakia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Για τους γονείς και τα Αστεράκια τους

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Τρέξιμο όλη μέρα!!

+2
Ina
Mamma El
6 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 11:51 am

Mamma El

Admin
Admin

Αυτές οι πλάκες που κάνει το αφεντικό μου!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Για να γελάσεις πρέπει να σε γαργαλήσουν Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques

Είχε ένα δικαστήριο το πρωί που τελικά πήρε αναβολή! Τι κρίμα! Δεν μπορουσε να λείπει όλη μέρα; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio

Την ώρα που του πήγαινα τον καφέ, πάλι καλά που δεν μου έπεσε από τα χέρια,
μίλαγε με το συνεργάτη του και του ανέφερε ότι στο δικαστήριο ήταν και
ο κ. Πλεύρης του ναζιστικού κόμματος όπως είπε ο ίδιος που ψηφίζω λέει
εγώ Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Yikes.sml Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Yikes.sml Και μετά γυρίζει και μου λέει ότι κάνει πλάκα. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Πως κρατήθηκα και δεν είπα ότι μάλλον στο φασίστα συνέργατη του αναφέρεται ένας Θεός ξέρει. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2

Αϊ σιχτιρ πια!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2

Ήδη έχω ξεκινήσει να στέλνω βιογραφικά. Δεν τους αντέχω άλλο!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2

https://www.facebook.com/group.php?gid=56916183326&ref=mf

27Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 12:58 pm

Ina

Star Members
Star Members

Πλακα εχει ο δικος σου Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 2839

28Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 12:59 pm

Mamma El

Admin
Admin

Ina έγραψε:Πλακα εχει ο δικος σου Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 2839

Ναι για σένα ίσως. Για μένα όμως που τα ζω κάθε μέρα καθόλου!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 125222

29Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:04 pm

Ina

Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 736622 Ελα βρε Ελιζακι ριξτω λιγο στην τρελλη ωσπου να φυγεις Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 2839

30Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:08 pm

Mamma El

Admin
Admin

Μα δεν μπορώ βρε Ιουλία μου. Είναι τελείως μ@λ@κ@ς ο άνθρωπος. Για φάπες είναι!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218

31Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:11 pm

Ina

Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted Το καταλαβαινω βρε παιδακι απο δαυτους εχει γεμισει ο τοπος Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Affraid

32Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:12 pm

Xara

Star Members
Star Members

Ελίζα , σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Η αφεντικίνα , με πέρνει τηλέφωνο στο σπίτι αλλά δεν το σηκώνω μέχρι να βγει η απόφαση από τον ΟΑΕΔ.

Ηξέρε τι δικαιούμε αλλά επίτηδες με μπλόκαρε, το παραδέχτηκε στον άντρα μου όταν την πήρε τηλέφωνο, γιατί μονίμως τον άντρα της βάζει να μου μιλάει και να κάνει διαπραγματεύσεις.

Φαντάσου μάνα εργοδότρια να σου στερεί τα επιδόματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σκληρό και πονάει, η ίδια είναι μάνα αλλά η ψυχή της σκληρή σαν πέτρα. Οι άντρες είναι από τη φύση τους μουλάρια. Υποτίθεται οι γυναίκες καταλαβαίνουμε η μία την άλλη την ευτυχία ενός παιδιού , την ανάγκη ναείναι η μάνα κοντά στο παιδί.

Η κακία είναι προσωποποιημένη στην αφεντικίνα μου!!!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted

33Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:17 pm

Ina

Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 997244 Δεν μπορω να τους καταλαβω αυτους τους ανθρωπους

34Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:28 pm

Mamma El

Admin
Admin

Χαρούλα μου υπάρχουν μάνες και μάνες όμως!! Εσύ μπορεί να ενδιαφέρεσαι για το παιδάκι σου, να θέλεις να βρίσκεσαι δίπλα του, να χαίρεσαι με το κάθε καινούργιο που κάνει κλπ.

Αλλά υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν τα παιδιά απλώς για να λένε ότι είναι μάνες. Και είτε κοιτάνε την καριέρα τους είτε το οτιδήποτε άλλο.

Βασικά να πάνε να πνιγούν λέω εγώ!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

35Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:42 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Από την επαγγελματική πείρα που έχω πάντως , δεν υπάρχει ιδανικό αφεντικό ή αφεντικίνα.
Όπου και να πας , κάποιος ή καποια θα σςε κάνει να υποφέρεις από συνάδελφος ή αφεντικό.

Είχα μπει στην ιστοσελίδα της Νεας Παιδείας , και υπεύθυνη κάπου είχε το όνομα της Ελευθερίας Βαρελά.

Το σχολείο ειναι στο Δασος Χαιδαρίου, είναι κοντα σε μένα. Γενικά η περιοχη δεν έχει παιδικους σταθμούς. Οτι έχει είναι δειγμα παιδικου σταθμού.

36Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τρι Σεπ 22, 2009 1:56 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Ναι ε; Μήπως να της μιλήσεις; Ποτέ δεν ξέρεις.

Δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει αλλά πριν αρκετό καιρό είχαν εξαφανιστεί τρία πηρούνια απο το γραφείο. Μάλιστα με αυτά τα πηρούνια θέλει να τρώει. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218

Μας είχε πρήξει όλους και ιδιαίτερα εμένα και την καθαρίστρια για το που είναι τα πηρούνια. Μάλιστα πέταγε και υπονοούμενα ότι τα είχαμε κλέψει. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Affraid Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Affraid

Μετά από μερικές μέρες εξαφανίστηκαν και τα άλλα δύο και έγινε τούρκος. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

Τελικά τα βρήκαμε τα δύο ούτε που θυμάμαι κιόλας αλλά τα άλλα τρία είμαι σίγουρη ότι τα πέταξε μαζί με το κουτάκι της σαλάτας από τα Goody's Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 957451 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_rolleyes

37Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Σεπ 23, 2009 1:19 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Μόλις σήμερα έλαβα μια συστημένη επιστολή από την εργοδοτρια μου, η οποία έλεγε το εξης οτι μετα από πολλες τηλεφωνικες απόπειρες, θέλει να μου πει ότι θέλει να μου δώσει το επίδομα αδείας , έχω πάρει την καλοκαιρινή άδεια τον Αύγουστο , έχω πάει τον Σεπτέμβρη να κανονίσουμε κάτι χαρτια για την 6μηνη αδεια , τώρα θυμήθηκε ότι μου χρωσταέι το επιδομα αδείας και να την ενημερώσω τι εχω κάνει με τον ΟΑΕΔ.

38Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Σεπ 23, 2009 1:24 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Xara έγραψε:Μόλις σήμερα έλαβα μια συστημένη επιστολή από την εργοδοτρια μου, η οποία έλεγε το εξης οτι μετα από πολλες τηλεφωνικες απόπειρες, θέλει να μου πει ότι θέλει να μου δώσει το επίδομα αδείας , έχω πάρει την καλοκαιρινή άδεια τον Αύγουστο , έχω πάει τον Σεπτέμβρη να κανονίσουμε κάτι χαρτια για την 6μηνη αδεια , τώρα θυμήθηκε ότι μου χρωσταέι το επιδομα αδείας και να την ενημερώσω τι εχω κάνει με τον ΟΑΕΔ.

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_eek Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_eek Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_eek Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Με συγχωρείς αλλά εδώ γελάνε. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855

39Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Σεπ 23, 2009 1:30 pm

Xara

Xara
Star Members
Star Members

Ότι θυμάται κανείς χαίρεται!!!

Βλέπει ότι το ψάχνω το θέμα και θέλει να ξέρει τι κάνω.

Απλός και εγώ τώρα μέχρι να βγεί η απόφαση δεν είμαι καταχυρωμένη από πουθενα,
δεν μπορώ να βγω στο τηλέφωνο να της πω τι δεν έχει βγει η απόφαση και κάθομαι
ανευ λόγου και αιτίας?

Μπορει να με απολύσει και να χάσω την εξάμηνη εαν την πάρω. Εγώ σκέφτομαι να
πάρω πρώτα με το καλό την εξάμηνη και μέτα να με απολύση . Οσα πιο πολλά μπορώ
να πάρω τόσο το καλύτερο.

40Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Σεπ 23, 2009 2:22 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Εννοείται ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας! Για αυτό σου είπα ότι εδώ γελάνε!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855

Κανόνισε εσύ να πάρεις την εξάμηνη και μετά ας σου κάνει ότι θέλει. Τουλάχιστον να αποζημιωθείς για όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχεις υποστεί εξαιτίας της. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_twisted

41Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 10:18 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Ή θα τον σκοτώσω και θα με κλείσουν φυλακή ή θα τον βρίσω, θα με απολύσει και θα ησυχάσω!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

Υποτίθεται ότι με πληρώνει για γραμματέα. Δηλαδή: να κάθομαι στο γραφείο μου, να σηκώνω τα τηλέφωνα, να ανοίγω την πόρτα, να υποδέχομαι τους πελάτες, να βγάζω φωτοτυπίες, να σκανάρω (με την καινούργια μ@λ@κι@ που πήρε) άντε και να του φτιάχνω καφέ (αυτό το καταπίνουμε) και όχι για παρατρέχαμενο. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

Τι δουλειά έχω εγώ πείτε μου να τρέχω στις εφορίες και στα ασφαλιστικά ταμεία του. Και καλά πείτε στην εφορία τρώγεται, μόνο που το χωνεύεις δύσκολα Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Στο ασφαλιστικό του ταμείο για να σφραγίσει ο ελεγκτής ιατρός εξετάσεις που πρέπει να κάνει ο ίδιος. Και να με ταλαιπωρούν κι από πάνω το ξαναλέω για δικές του εξετάσεις.

Του έγραψε ο γιατρός του να κάνει μια μαγνητική, ούτε ξέρω γιατί και δεν με νοιάζει στην τελική, και μου είπε να πάω για σφραγίδα στο ταμείο του. Ωραία λοιπόν πήγα!! Αλλά έλα που θέλουν ειδικό εξτρά χαρτί γνωμάτευσης από το γιατρό γιατί ο εν λόγω κυριος μ@λ@κοαφεντικό μου θέλει να πάει σε ιδιωτικό-συμβεβλημένο με το ταμείο του κέντρο για να κάνει τη μαγνητική (προτίμηση Ερρίκος Ντυνάν Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855 ) το οποίο θα κρατήσουν λέει από το κέντρο που θα κάνει την εξέταση αλλά θέλουν να πιστοποιήσουν ότι υπάρχει. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218

Εγώ τέλος!! Δεν ξαναπηγαίνω κι ας κόψει το λαιμό του. Ο λόγος; Χθες του ζήτησα να φύγω μισή ώρα νωρίτερα γιατί έχουν συγκέντρωση στον παιδικό σταθμό (η συγκέντρωση είναι στις 5 φυσικά) και μου είπε ότι όλο και του τρώω ώρα.Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 879218 Καλά εγώ 5 παρά τέταρτο έχω φύγει σήμερα και να πάει να πνιγεί. Μήπως και προλάβω την παιδίατρο που θα μας μιλήσει για τη γρίπη. Όχι ότι δεν έχουμε ενημερωθεί από το σοχλείο της μεγάλης αλλά θα ήθελα να δω τι θα πει και η συγκεκριμένη.

Και την επόμενη φορά που θα μου πει ότι φεύγω νωρίτερα, ότι ζητάω άδειες (που μόνο για θέματα των παιδιών παίρνω) θα γυρίσω να του πω ότι μπορεί να δουλεύω γιατί το γουστάρω και θέλω δικά μου χρήματα αλλά πίσω μου έχω μια οικογένεια με δύο παιδιά-που το ήξερε όταν με προσέλαβε-και έχω και τις δικές μου υποχρεώσεις αλλά και τη δική μου ζωή. Αν θέλει μια γραμματέα-παρατρεχάμενη να κάθεται όλη μέρα να πάρει μια κοπελίτσα που δεν έχει άλλες υποχρεώσεις. Αμάν πια!!

Θέλω να ahh1 ahh1 ahh1 ahh1 ahh1 ahh1 ahh1

42Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 11:09 am

eugenia

eugenia
Star Members
Star Members

laughing

με συγχωρεις που γελαω... αλλα εισαι ΧΕΙΜΑΡΟΣ !!!!

43Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 11:31 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_lol Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_lol Ελιζα ο ανθρωπος ειναι απαιχτος.Πεστου να κανει παρεα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου μου........ Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 618344

44Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 11:34 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

eugenia έγραψε:laughing

με συγχωρεις που γελαω... αλλα εισαι ΧΕΙΜΑΡΟΣ !!!!

Ναι έτσι είμαι εγώ και μετά τα ξεχνάω και δεν μπορώ να πω όχι :sad:

Ιουλί μου καλά κατάλαβα εγώ ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει βάλει το χεράκι του και σου χάλασε η διάθεση.

Σου στέλνω μια αγκαλίτσα little hug little hug little hug

45Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 11:39 am

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 824938 Eυχαριστω Ελιζακι μου.
Τωρα ζηταει αερα αυτος 5.000 ευρω εχει το απογευμα ραντεβου με τον συζυγο και δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

46Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 11:56 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Πόσα; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 997244 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 997244 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 997244 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 997244

Καλά είναι τρελός ο τύπος; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

47Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 12:02 pm

Ina

Ina
Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 824938 Ναι βρε Ελιζα δεν παει καλα θα μας πεθανει Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Confused

48Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Τετ Οκτ 07, 2009 12:09 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Θα τα πούμε με λεπτομέρειες και την Παρασκευή από κοντά. Μέχρι τότε ψυχραιμία. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 512881 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 512881

49Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 19, 2009 10:29 am

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Και σήμερα ήταν να πάω μια ακτινογραφία του αφεντικού μου από το ταμείο του. Στο τέλος θα βάζει εμενα να κάνω και τις εξετάσεις του. Αλλά δεν ξαναπηγαίνω πουθενά Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 736622 Η τελευταία φορά ήταν αυτή. Α, στο καλό του. Η γραμματέας του είμαι όχι η υπηρέτρια του. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_eek Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil

Δεν με καθυστέρησαν καθόλου στο ταμείο. Με καθυστέρησε όμως η βροχούλα γιατί είχα ξεχάσει την ομπρέλα στο γραφείο.

Έφτασα στο γραφείο κατά τις 10 και ήταν και αυτός εκεί την τύχη μου μέσα Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Και ξέρετε τι μου είπε: Γιατί άργησες; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Και εγώ μέσα στην ειρωνεία του απάντησα: Μήπως γιατί πήγα να πάρω την ακτινογραφία; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio

50Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 1:52 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Έχει ξεκινήσει να βρέχει και πάλι και το αφεντικό μου βγαίνοντας από
την τουαλέτα πηγαίνει στο μπαλκόνι να δει πόσο βρέχει. Αφού είδε ότι η
βροχή είναι ικανοποιητική έρχεται και μου λέει: "Θα πας για φαγητό;
Αλλά βρέχει."

Του απαντάω λοιπόν και εγώ: "Ε, όταν σταματήσει
θα πάω". Και τι μου λέει; "Ε, καλά δεν βρέχει και τόσο πολύ αλλά ρίχνει
αρκετό νερο" Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2

Αααα και το πιο σημαντικό!! Με ρώτησε τι γράφω τόση ώρα στον υπολογιστή. Τα απομνημονεύματα του πήγα να του πω Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Rofl_3g Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Rofl_3g
αλλά ευτυχώς που είχα ένα κείμενο που μου έχει δώσει να το επεξεργαστώ
και έτυχε να το έχω ανοιχτό εκείνη την ώρα και του το τριψα στη μούρη!!
Ε, καλά δεν έκανα; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Confused2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Confused2

Ακούς εκεί να θέλει να του δώσουμε και πλήρη αναφορά για το τι γράφουμε και που!! Βρε ουστ!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Mastigio

51Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 1:54 pm

Kalli

Kalli
Admin
Admin

Καλά του έκανες! Μην τολμήσεις να βγεις έξω για να του φέρει φαγητό! Θα έρθω εκεί με τα μωρά στην αγκαλιά και τότε να δεις πώς θα του αναίβει η πίεση και θα σε τρέχει και σε φαρμακείο! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700

http://myownkallisblog.blogspot.com

52Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 2:04 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Kalli έγραψε:Καλά του έκανες! Μην τολμήσεις να βγεις έξω για να του φέρει φαγητό! Θα έρθω εκεί με τα μωρά στην αγκαλιά και τότε να δεις πώς θα του αναίβει η πίεση και θα σε τρέχει και σε φαρμακείο! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700

Που να τρέχεις τώρα μέσα στη βροχή με τα μωρά!!

Βολεύτηκε με τόνο. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 826700

53Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 3:17 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Icon_evil Ρε δεν πάμε καλά. Από εκεί που είπα ότι τη γλύτωσα με το φαγητό του big boss λόγω βροχής μου ήρθε από αλλού. Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Briques

Ο συνεργάτης του έρχεται μαζί με ένα πενηντάρικο στο χέρι και μου λέει: "Παρήγγειλε μου από την Pasteria το τάδε πιάτο"
"Και ποιος θα πάει να την πάρει;" του απαντάω.
"Δηλαδή δεν θα πας;" μου λέει.
"Με τη βροχή όχι βέβαια" του λέω.

Και
κορίτσια τσαντίστηκε. Παρο' όλα αυτά την παρήγγειλα αλλά αν δεν
σταματήσει η βροχή δεν πάω πουθενά. Δεν είμαστε με τα καλά μας μου
φαίνεται. Θα γίνω εγώ μούσκεμα επειδή γουστάρουν αυτοί. Και μετά αν
κρυολογήσω και κάτσω σπίτι μου θα μου την πουν κι από πάνω επειδή δεν
πήγα για δουλειά. Αρχίζω και ξανασκέφτομαι σοβαρά να την κάνω από εδώ
μέσα. Αϊ σίχτιρ πια!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Bur2

54Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 4:45 pm

Αλεξάνδρα

Star Members
Star Members

Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465
Πότε θα έρθεις στο γραφείο του Μ; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 728297

55Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τρέξιμο όλη μέρα!! Δευ Οκτ 26, 2009 4:51 pm

Mamma El

Mamma El
Admin
Admin

Αλεξάνδρα έγραψε: Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465 Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 940465
Πότε θα έρθεις στο γραφείο του Μ; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 728297

Όταν θα με πάρει τηλέφωνο. Εγώ θα κλείσω ραντεβού μαζί του βρε; Συνήθως ο εργοδότης καλεί τα άτομα που θέλει να προσλάβει. Καλά δε λέω; Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 656855

Το τηλέφωνο το έχεις. Του το δίνεις, με παίρνει και κανονίζουμε ραντεβού. Απλό!! Τρέξιμο όλη μέρα!! - Σελίδα 2 618344

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης