εχω ενα αρσενικο κουνελι περιπου 5 μηνων. το αφηνουμε ελευθερο στο σπιτι για λιγες ωρες την μερα να ξεπιανεται και να τρεχει και συνεβη ενα ατυχημα! ενω παντα το προσεχουμε εκεινη την ωρα ο φιλος μου εκανε μια δουλεια ανεβασμενος σε ενα σκαμπω και οπως κατεβηκε κατα λαθος πατησε το κουνελι! Το πατησε κανονικοτατα! εβγαλε και λιγο αιμα απο την μυτουλα του. του βαλαμε λιγο παγο και το τρεξαμε στον κτηνιατρο και ευτυχως δεν εχει κανενα προβλημα αν και στην αρχη ηταν λιγο ληθαργικο μετα απο καμια ωρα πηρε τα πανω του συνηλθε και ειναι παλι ζωηρο... περιττο να πω οτι παθαμε σοκ και εκλαιγα ολο το βραδυ. ομως σταματησε να τρωει. το μυριζει δειχνει να εχει ορεξη αλλα δεν βαζει μπουκια! ο γιατρος μας εδωσε να του βαζουμε στο νερο του αντιβιωση και στο φαγητο του ενα ασπρο χαπακι τριμμενο.. αλλα δεν τρωει. εχω αγχωθει.. απο τον κτηνιατρο δεν πηραμε απαντηση. δεν βλεπει να εχει καποιο προβλημα... ειναι απο το σοκ του χτηπηματος? και αν ναι τι μπορω να κανω για να αρχισει να τρωει.. εχει σταματησει απο προχθες αργα το βραδυ που εγινε το συμβαν.. δεν τρωει ουτε λιχουδιες ουτε καν καροτο που τρελαινοταν. μονο νερο πινει και που και που ψεφτομασουλαει λιγο χορταρακι.η διαθεση του συνεχιζει να ειναι καλη οπως πριν το ατυχημα τρεχει απο εδω και απο κει. σας παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω! εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..
Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό σας παρακαλώ να πατήσετε στο κουμπί της εγγραφής.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είστε μέλος στην πιο τρελή παρέα μαμάδων.
Σας περιμένουμε!
Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο