Σας προσκαλώ στην γιορτή του παππού, που θα γίνει την 26 Ιουνίου ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στο μαγαζί του ….. στην πλατεία του χωριού και να μου επιτρέψετε να σας κάνω το τραπέζι.
θέλοντας μ ‘αυτόν τον τρόπο να σας ευχαριστήσω.. για όλα …
. Να είμαστε όλοι εκεί
Αγαπητά μου παΐδια , έχοντας μοιραστεί μαζί σας τις ποιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου , πολλές όμορφες άλλα και άλλες τόσο δύσκολες και τραγικές
Αισθάνομαι την ανάγκη , τώρα που διανύω την 8η δεκαετία της ζωής μου και νιώθω γερός και δυνατός , να σας ευχαριστήσω που ήσασταν διπλά μου και μου επιτρέψατε να γίνω μέρος της ζωής σας
Είστε μες στην καρδία μου και θα είστε όσο ακόμη θέλει ο θεός
Με πατρική αγάπη
Ο πάππου σας
Αυτό έλαβα προ ολίγου και ήθελα κάπου να το πω δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου ο πάππους μας που μας ανόστισε που ήταν παρών σε όλες τις στιγμές τις ζωής μας αψηφώντας την ηλικία του και τις αποστάσεις μας κάνει τραπέζι και θα σταθώ στα τελευταία λόγια του
μααααααααααα γιατί λέει
ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ?
Πόσο ΜΟΝΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
θέλοντας μ ‘αυτόν τον τρόπο να σας ευχαριστήσω.. για όλα …
. Να είμαστε όλοι εκεί
Αγαπητά μου παΐδια , έχοντας μοιραστεί μαζί σας τις ποιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου , πολλές όμορφες άλλα και άλλες τόσο δύσκολες και τραγικές
Αισθάνομαι την ανάγκη , τώρα που διανύω την 8η δεκαετία της ζωής μου και νιώθω γερός και δυνατός , να σας ευχαριστήσω που ήσασταν διπλά μου και μου επιτρέψατε να γίνω μέρος της ζωής σας
Είστε μες στην καρδία μου και θα είστε όσο ακόμη θέλει ο θεός
Με πατρική αγάπη
Ο πάππου σας
Αυτό έλαβα προ ολίγου και ήθελα κάπου να το πω δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου ο πάππους μας που μας ανόστισε που ήταν παρών σε όλες τις στιγμές τις ζωής μας αψηφώντας την ηλικία του και τις αποστάσεις μας κάνει τραπέζι και θα σταθώ στα τελευταία λόγια του
μααααααααααα γιατί λέει
ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ?
Πόσο ΜΟΝΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ?
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ